Fun 60 Max şarj nereden görünür?

Beyaz renk Fun 60 alacağım galiba, hocam bir de son bir soru F1, F2 kullanabiliyor muyuz normalde 60 klavyelerde sayılar ile F'ler birleştiriliyor ama fotoğraflarda bunu göremedim.

Hocam FN+1 FN+2 şeklinde kullanabiliyorsunuz. Aldıktan sonra kablosuza alamayabilirsiniz altta tuşu var oradan Win yapıp FN+y ye basmanız lazım.

Ayrıyeten makro ayarlayacaksanız da çok yönlü ve işlevsel ben Metin2'de farm yaparken kullanıyorum makroyu mesela.

Hocam 500₺ indirimle alabilirsiniz Gaming Gen TR'den İyzico ile.

Hocam FN+1 FN+2 şeklinde kullanabiliyorsunuz. Aldıktan sonra kablosuza alamayabilirsiniz altta tuşu var oradan Win yapıp FN+y ye basmanız lazım.

Ayrıyeten makro ayarlayacaksanız da çok yönlü ve işlevsel ben Metin2'de farm yaparken kullanıyorum makroyu mesela.

Hocam 500₺ indirimle alabilirsiniz Gaming Gen TR'den İyzico ile.
hocam ak680 max modelini gördüm onu alacağım büyük ihtimalle sağolun yinede

bende fun60 almayı düşünüyorum ama maalesef şarjını göremezsiniz sadece esc tuşu yanıp sönmeye başlayınca şarjının azaldığını anlayabilirsiniz.
@Wroiz Klavyenin tek eksisi şarjını görememek onun dışında mükemmel klavye alın bence.
Yanlışınız var hocam, şarjını öğrenebiliyorsunuz. Klavyenin şarjını öğrenmek için:
-Kesinlikle kablosuz bağlantı modunda olmalısınız.
-Kablosuz bağlandıktan sonra FN + Space tuşuna bastığınızda klavyenin bütün ışıkları sönecek ardından da ESC tuşunun üstünde bir renk yanıcak.
-Yanan renk kırmızıysa şarjınız %30 veya aşağısında, yanan renk maviyse şarjınız %30 ile %50 arasında, yanan renk morsa şarjınız %50 ile %70 arasında, yanan renk sarıysa şarjınız %70 ile %90 arasında ve son olarak yanan renk yeşilse şarjınız %90 ile %100 arasında.
Eğer FN + Space yaptığınızda klavyede herhangi bir etkileşim olmuyorsa bu durum için açtığım konuya göz atabilirsiniz.
Fun60 Max şarj durumu nasıl öğrenilir?
Eğer söylediklerim sorununuzu çözdüyse lütfen çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın hocam, iyi forumlar.

@siento Az önce Y harfinde yeşil ışık yandı şimdide WIN tuşu mavi yanıyor neden? Şarjla ilgili mi?
Y harfi yeşil yanıp sönüyor mu yoksa sadece yanıyor mu? Windows tuşu mavi yanıyorsa muhtemelen Windows tuşunu kilitlemişsinizdir. FN + Windows tuşuna basarak kilidi tekrar kaldırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı