Fun 60 Max şarj nereden görünür?

@Wroiz klavyenin tek eksisi şarjını görememek onun dışında mükemmel klavye alın bence.

FN space basarsanız ESC tuşu farklı renkler yanar. FN space basılı tutun yeşil yanarsa 80 mavi yanarsa 60 mor yanarsa 40 kırmızı yanarsa 20 diye hatırlıyorum.

Ajazz almayın hocam.
Hocam kusura bakmayın nedense bu konudaki bildirimler gelmedi yeni gördüm

Neden peki hocam herkes öneriyor?

Yanlışınız var hocam, şarjını öğrenebiliyorsunuz. Klavyenin şarjını öğrenmek için:
-Kesinlikle kablosuz bağlantı modunda olmalısınız.
-Kablosuz bağlandıktan sonra FN + Space tuşuna bastığınızda klavyenin bütün ışıkları sönecek ardından da ESC tuşunun üstünde bir renk yanıcak.
-Yanan renk kırmızıysa şarjınız %30 veya aşağısında, yanan renk maviyse şarjınız %30 ile %50 arasında, yanan renk morsa şarjınız %50 ile %70 arasında, yanan renk sarıysa şarjınız %70 ile %90 arasında ve son olarak yanan renk yeşilse şarjınız %90 ile %100 arasında.
Eğer FN + Space yaptığınızda klavyede herhangi bir etkileşim olmuyorsa bu durum için açtığım konuya göz atabilirsiniz.
Fun60 Max şarj durumu nasıl öğrenilir?
Eğer söylediklerim sorununuzu çözdüyse lütfen çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın hocam, iyi forumlar.
hocam kusura bakmayın yeni gördüm

inceleme videolarında bundan bahsetmediler veya ben görmedim, ama yinede yazılım üstünden görememek bence firmanın yaptığı büyük bir hata

Technopat Haberler

Geri
Yukarı