Beni itici mi buluyorsun yoksa tersi mi yoksa ortalama mı? Başka bir şey olarak... Heh, bir de hentai izler misin? Başka bir şey merak ettiğimi sanmıyorum. Dürüst ol bu arada.
Çok ayıp hocam, kınıyorum sizi(!)Merak ettim, yavşamak için falan değil yanlış anlama lütfen ancak kadın mısınız?
Merak ettim, yavşamak için falan değil yanlış anlama lütfen ancak kadın mısınız?
Efendim, insani bir şekilde sordum. Ne var bunda? Profil fotoğrafı falan kadın olunca, kafam karıştı. Kaç yaşına geldik hala yanlış anlaşılıyoruz ya.Çok ayıp hocam, kınıyorum sizi.
Önceki ismi Polat Alemder olan birisine sormak biraz değişik.Efendim, insani bir şekilde sordum. Ne var bunda? Profil fotoğrafı falan kadın olunca, kafam karıştı. Kaç yaşına geldik hala yanlış anlaşılıyoruz ya.
Rick and Morty izledin mi ? İzlediysen en sevdiğin karakter ?
Şüpheli, ancak cevabınız için müteşekkirim.Evet, adım Bahar.
Bayan Polat Alemdar izleyicisi olamayacağını mı söylüyorsunuz?Önceki ismi Polat Alemder olan birisine sormak biraz değişik.
Efendim, ben insanların isimlerini araştırmıyorum.Önceki ismi Polat Alemder olan birisine sormak biraz değişik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.