Furmak testi yaptım PC kapandı

emracndn

Centipat
Oyunlarda da bilgisayarım kapanıyor. Hata için ya ekran kartından ya da PSU'dan şüpheleniyorum. Acaba hangisinde hata vardır? Garantileri duruyor çünkü. (Bilgisayar kapanmadan hemen önce her seferinde farklı bir şekilde renk veriyor ve ondan sonra kapanıyor yeniden açmak için PSU anahtarını kapatıp açmam gerekiyor.)

Parçaları kontrol edin yerine oturmayan bir şey varsa yapabilir sıcaklıkları da kontrol edin aşırı ısınıyorsa yine kendini kapatır.

Bir süre çalışıp sonra mı gidiyor yoksa açtıktan sonra mı gidiyor? Sıcaklıklar nasıl? Sisteminiz nedir? Bu soruları bilmeden cevap vermek zor.

ısınmadan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü 60 derecede kapandı furmarktan. oyunlarda da 70 dereceye gelmeden kapanıyodu . Üstüne üstelik cs go da falan düşük ayarlarda anca kapanmadan oynayabiliyorum yüksek ayarlada max 5-10 dakika geçmeden kapanıyor ısı derecesi de 60 ı geçmiyor.

sistem

1590080605510.png

1590080623797.png

Donanımın ne atar mısın?
aşşağıdaki yorumda belirttim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı