Fury X mi? HyperX Cloud Stinger Core Wireless mı?

Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle şu an elimde Rampage R36 drop modeli var. Alalı bir 7-8 ay oldu herhalde ama babamın AUX kablosunu test etmek amaçlı kulaklığımı alıp mikrofon girişine AUX kablosu takınca kulaklığın mikrofon girişi bozuldu. Benim de kafamda bir kablosuz oyuncu kulaklığı almak vardı kablolardan kurtulmak için. Geçenlerde furylevellin kulaklığı çıktı onu alacaktım fakat araştırdığımda yakın fiyatında HyperX'in kulaklığını buldum hangisini tercih etmeliyim? Genel olarak FPS oyunları ve Online dersler için kullanacağım.

Hortlatıyorum ama kulaklıklardan herhangi birini aldınız mı? Aldıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Fury x aldım kablosuzda çok iyi herhangi bir ses gecikmesi fln yok ama kabloluda baya sorun var bazen sesler sağdaki ses soldan soldaki sağdan öndeki arka arka ön fln geliyor ve kabloluda windows sesleri ile birlikte gidiyor mikrofon. kabloluda sorun çok ama kablosuzu için almıştım zaten

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı