Çözüldü Furycube F75s klavye nasıl Wireless olarak kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Exocha

Centipat
Daha fazla  
Bugün furycube F75s Wireless klavye aldım. Driver'ını falan da kurdum. Araştırma da yaptım fakat bir türlü nasıl Wireless kullanacağımı bulamadım.

Çözüm
Dongle'i takın FN+4'e basın.

Kablolu için de FN+5 ışıklar yanıp söner.

Caps Lock tuşunu söküp orada tuş var oradan değiştirebiliyorsunuz.

1751485186870.png

1751485186870.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostum bende sipariş verdim klavyeden. Çok güzel geldi gözüme. Memnun musun veya driver falan nereden buldun?

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Şu anlık gayet memnumum. Driverlara buradan ulaşabilirsin.

Hocam bende aldım klavyeyi her şey guzel hoş ama uygulamasına giremiyorum please connect your device diyor nasıl çozebilirim?

Tam olarak bilmiyorum ama bende arada connect your device hatası alıyordum. Bende dongle ın klavye uzaklığından kaynaklabilir diye düşündüm. Dongle ı kasanın önüne klavyenin daha yakınına takım sorun çözüldü.

Selam, aynı klavyeden bende de var. Kablosuz ve bluetooth ile sorunsuz bağlantı yapabiliyorken şuanda dongle dışında klavyeyi çalıştıramıyorum. FN + 5 tuşu kablo takılı olsa da çalışmıyor, capslock altındaki güç tuşum ON'da. Bluetooth'da çalışmıyor. Ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 2526265
Hocam dongle bende ancak güç tuşu ON'da olduğunda çalışıyor. Kablolu ise çalıştıramıyorum. Yardımcı olabilme şansınız var mı? FN + 5 komple çalışmıyor.

Son düzenleme:
Selam, aynı klavyeden bende de var. Kablosuz ve Bluetooth ile sorunsuz bağlantı yapabiliyorken şu anda dongle dışında klavyeyi çalıştıramıyorum. FN + 5 tuşu kablo takılı olsa da çalışmıyor, Caps Lock altındaki güç tuşum ON'da. Bluetooth'da çalışmıyor. Ne yapabilirim?

Hocam dongle bende ancak güç tuşu ON'da olduğunda çalışıyor. Kablolu ise çalıştıramıyorum. Yardımcı olabilme şansınız var mı? FN + 5 komple çalışmıyor.

Hocam ben klavyeyi kullanmıyorum ben sadece arkadaşa yardımcı olmak için buldum. Siz isterseniz ayrı bir konu açın mutlaka bilenler yardımcı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı