Furylevel Z1 alınır mı?

Ben Furylevel Z1e sahibim böyle bir sorun ile karşılaşmadım sen fareye sahip isen kabloludamı kablosuzdamı gecikme yaşadın tam olarak neye dayanarak bunu soyledin.

Siz yaşamadınız diye herkes yaşamayacak diye bir kural yok.

Her yere takılma kopma sorunu deyip duruyorsunuz. Sorun yaşayanı görüp kronik deyip kronuik dediğiniz sorunu açıklamadan, almayın diyorsunuz. Öyle bir şey yok kullanmayıp, güncelleme bilmeyen insanların yorumlarını okuyup tavsiye vermeyin lütfen, kullandım, araştırdım.

Sadece elinize büyüklüğü ve tutuş şeklinize göre fare alın. Sizi asıl ilgilendiren kısım bu. İkisi de güzel, performans konusunda ikisi arasında kağıt üzerinde fark yok. Birinde nordic var evet sorunsuz ama diğerindeki mcu da yeni serisi güncellenmiş, eski serisi de güncellenerek takılma kopma dedikleri sorunların hepsi geçiyor. Yani ikisi de şu durumda mcu sorunu yaşatmıyor ve Nordic'in daha güçlü mcu olmasının bir özelliği kalmıyor -2000, 4000 Hertz kullanılmayacaksa-. Güncelleyip de sorun geçmedi diyen bir tane yorum görmedim. Dış kalite, uzun ömürlülüğü vesaire konusunu öğrenmek için inceleme videolarındaki hissiyat değil, ikisini de uzun süre kullanıp deneyimini elde etmek ile oluyor. Bunu yapan insan da yok denecek kadar az ve bilgi almak zor. Onun için dış kalitesi konusunda bir yorum yapılmasını mantıksız buluyorum ama yan tuşlar, orta tuşlar için kullanılan marka malzeme vesaire, bunlara dikkat etmeniz yeterli bana göre.

Hayır, bashettiğiniz çözüm her zaman yaramıyor.
Geçen sizi etiketledim ama bakmadınız, arkadaşa sizin güncelleme önerdiğinizi söyledim.
Arkadaş yaptı ve takılma, kopma sorunu çözülmedi.

Geçen sizi etiketledim ama bakmadınız, arkadaşa sizin güncelleme önerdiğinizi söyledim.
Adamlar 7/24 destek sağlıyor. Yeni çıkardıkları Z1 mouse u o kadar hızlı satıldı ki stokları 1 ay bile dayanmadı. Furylevel bu işin içerisinde gelmiş, yıllardır tanıtım videoları çekiyor. İddiası da şu "Eğer Z1 de takılma, atlama, donma ve hz kaybı vs yaşanırsa bu talihli ilk kişi siz olacaksınız". Gördüğüm kadarıyla başka ürünlere sinirlenip hıncını başka yerden çıkarmışsın.

Adamlar 7/24 destek sağlıyor. Yeni çıkardıkları Z1 mouse u o kadar hızlı satıldı ki stokları 1 ay bile dayanmadı. Furylevel bu işin içerisinde gelmiş, yıllardır tanıtım videoları çekiyor. İddiası da şu "Eğer Z1 de takılma, atlama, donma ve hz kaybı vs yaşanırsa bu talihli ilk kişi siz olacaksınız". Gördüğüm kadarıyla başka ürünlere sinirlenip hıncını başka yerden çıkarmışsın.
Hıncımı bu ürünlerden çıkardığımı kim söyledi 🤣
Satıcının o mesajını bende gördüm lakin modelde kullanılan mcu yani mikro denetleyici, kullanıldığı bir çok modelde sıkıntı oluşturdu, hatta geçen gün bu mcunun kullandıldığı model olan X3 modeli hakkında bir konu başlatıldı lakin çözüme varılamadı.
Bir de @AdaBagcibasi hocamın yaşadığı bir sorun vardı okuyun isterseniz.

Şu an hiçbirimizde tam sorun nerede?
Diye bir bilgi yok.
Aynı satıcının da dediği gibi diğer etkenlerde var lakin bu mcunun kullandığı bütün ürünlerde takılma, kopma yaşanması sıkıntılı ve kaygı oluşturacak bir durum.
Daha farenin uzun kullanım incelemesi, deneyimi yok maalesef.

Mesela bazı kullanıcıların çok övdüğü güzel Mcu ya sahip olan Dragonfly serisinin en son üretimlerinde de sorun çıkmış, hangi farede hangi zaman ne sorun çıkacağını bilemiyoruz.

Bakalım, alan çok kişi var.
Eğer satıcının dediği gibi de bu ürün sorunsuzsa yani 1 yıl içinde kroniklik çıkarmazsa öneririz, hatta kendim de alırım.

@Calwssia

Fikriniz varsa söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hıncımı bu ürünlerden çıkardığımı kim söyledi 🤣
Satıcının o mesajını bende gördüm lakin modelde kullanılan mcu yani mikro denetleyici, kullanıldığı bir çok modelde sıkıntı oluşturdu, hatta geçen gün bu mcunun kullandıldığı model olan X3 modeli hakkında bir konu başlatıldı lakin çözüme varılamadı.
Bir de @Calwssia ] hocamın yaşadığı bir sorun vardı okuyun isterseniz.

Şu an hiçbirimizde tam sorun nerede?
Diye bir bilgi yok.
Aynı satıcının da dediği gibi diğer etkenlerde var lakin bu mcunun kullandığı bütün ürünlerde takılma, kopma yaşanması sıkıntılı ve kaygı oluşturacak bir durum.
Daha farenin uzun kullanım incelemesi, deneyimi yok maalesef.

Mesela bazı kullanıcıların çok övdüğü güzel Mcu ya sahip olan Dragonfly serisinin en son üretimlerinde de sorun çıkmış, hangi farede hangi zaman ne sorun çıkacağını bilemiyoruz.

Bakalım, alan çok kişi var.
Eğer satıcının dediği gibi de bu ürün sorunsuzsa yani 1 yıl içinde kroniklik çıkarmazsa öneririz, hatta kendim de alırım.

@Calwssia

Fikriniz varsa söyleyin.
Zaten X3 de böyle bir sorun olduğunu TR de Furylevel dan önce bilen yoktu, sonra X3 videosunda da bu durumdan bahsetti.Z1 de bu sorunun önüne geçmek için BK3633 mcu nun farklı seri uzantılı bir modelini kullandı.Furylevel a göre sorun şunlardan kaynaklanıyor du;
  1. Seri uzantı
  2. Lehim
  3. PCB
  4. Kalıp (Bazen sensör içine kaçarak okuma sorunu yapıyor)
  5. Lod değerinde oluşabilecek hata (Skatez veya kalıp yükseklikleri)
  6. Dongle ve kullanılan frekans yolu
7 ve son Batarya' nın yanlış konumlandırılması (X3 ün içini dc de attı batarya işlemcinin hemen üstünde)Adam videolarında 1 ay kullanıyor, birçok youtuber ın 1 gün bile oyun oynamadığını hesaba katarsak bu ciddi bir süre.Son olarak; Ürünün gold sample ının yani son halinin 8 aydır elinde olduğunu belirtiyor. Bunu da kanıt olarak insta öne çıkarılanlarında ve dc de gösterdi. PCB üzerinde tarih vardı.Bu 8 aylık süreçte mouse u bir çok kez fırlattığını söylüyor. Hatta bir arkadaşın shorts videosu var mouse u ölümüne fırlatıyor. Bu tabii ki QC ve drop testleri ile alakalı. Sizin bahsettiğiniz duruma gelecek olursak 8 ayda herhangi bir sorun olmamış ve 24 ay garantisi mevcut zaten. Y1 klavyesinde de teknik servis anlamında sınıfını başarıyla geçmişler

Zaten X3 de böyle bir sorun olduğunu TR de Furyleveldan önce bilen yoktu, sonra X3 videosunda da bu durumdan bahsetti.Z1 de bu sorunun önüne geçmek için BK3633 mcunun farklı seri uzantılı bir modelini kullandı.Furylevel a göre sorun şunlardan kaynaklanıyor du;
  1. Seri uzantı
  2. Lehim
  3. PCB
  4. Kalıp (Bazen sensör içine kaçarak okuma sorunu yapıyor)
  5. Lod değerinde oluşabilecek hata (Skatez veya kalıp yükseklikleri)
  6. Dongle ve kullanılan frekans yolu
7 ve son Batarya'nın yanlış konumlandırılması (X3'ün içini DC de attı batarya işlemcinin hemen üstünde)Adam videolarında 1 ay kullanıyor, birçok YouTuber'ın 1 gün bile oyun oynamadığını hesaba katarsak bu ciddi bir süre.Son olarak; Ürünün Gold sample ının yani son halinin 8 aydır elinde olduğunu belirtiyor. Bunu da kanıt olarak Instagram öne çıkarılanlarında ve DC de gösterdi. PCB üzerinde tarih vardı.Bu 8 aylık süreçte fareyi birçok kez fırlattığını söylüyor. Hatta bir arkadaşın Shorts videosu var fareyi ölümüne fırlatıyor. Bu tabii ki QC ve drop testleri ile alakalı. Sizin bahsettiğiniz duruma gelecek olursak 8 ayda herhangi bir sorun olmamış ve 24 ay garantisi mevcut zaten. Y1 klavyesinde de teknik servis anlamında sınıfını başarıyla geçmişler

Haklısınız ama ben yine de önermek için erken olduğunu savunuyorum.
5-6 ay sonra çoğu kişi uzun kullanım incelemesini atar bizde bakarız.
Dediğiniz fırlatma testini görmüşdüm, dayanıklı.

Dareu da gıcırdama sorunu çıkmış, iade edebiliyorsanız edin.

Son düzenleme:
Hocam satın aldım Dareu'yu gelmesini bekliyorum. Elim 18 küsur CM ve fingertrip kullanıyorum. Dareu daha uyumlu değil mi X3'e göre tutuş şeklime ve el boyutuma göre? Teşekkürler.
Evet daha uyumlu, hayırlı olsun hocam. X3 küçük bir mouse, eli küçüklere iyi gider.

Görmemişim o cevabı, cevapladım şimdi

Son düzenleme:
Birçok markada noname mcu kullanılıyorken kullanılan mcu gayet iyi. O sıkıntı çıkan modelde bir yerde gördüğüm kadarıyla batarya yanlış konumlandırılmış ve bataryadan gelen ısı stabilite sorunları yaratmış. Gayet güzel bir mouse kullanıyorum ben de. Marka takıntınız var anlıyorum fakat içerisindeki tüm bileşenler üst seviye zaten.

Birçok markada noname mcu kullanılıyorken kullanılan mcu gayet iyi. O sıkıntı çıkan modelde bir yerde gördüğüm kadarıyla batarya yanlış konumlandırılmış ve bataryadan gelen ısı stabilite sorunları yaratmış. Gayet güzel bir mouse kullanıyorum ben de. Marka takıntınız var anlıyorum fakat içerisindeki tüm bileşenler üst seviye zaten.
Fury level z1 aha 2 saat önce elime geldi. Valorantta 4 maçta yuceye çıktım. Takıntı değil bence güzel mouse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı