Furylevel Z1 alınır mı?

Bütçe
1300-1500
Hocam Z1'in mcu su kötü diyorlar sizce Delux M800 Pro veya Razer Cobra'ya yönelmek daha mantıklı olmaz mı?

Açıkçası mcusu kötü diyenleri pek takmamak lazım tabii uzun süreli kullanmadığım için şu anlık böyle diyorum. Delux M800 Pro gayet iyi bir mouse fakat o fiyat farkını verir miydim? Sanmıyorum. Z1 şu anki haliyle gayet stabil duruyor. Bence Z1 işinizi görecektir. Ama unutmayın ki içinize sinmesi gerekiyor. En kaliteli mouse bile olsa içinize sinmedikten sonra pek bir önemi kalmıyor.

Bence ikisi de alınabilir Z1 de alınmaması için bir sebep görmüyorum mcu ne kadar önemli olarak görünse de unutmayın bu fareyi yapan firma da bunu düşünmüştür. Problemi cozduklerini söylediğini hatırlıyorum.

Hocam 1 günlük kullanımımla yapacağım yorum şu.
Bu mouse hiçbir şekilde üzmez.
Yaklaşık 9 saattir kullanıyorum ve şarjı %80 hâlâ. Çok hafif bu yüzdende fazlasıyla rahat manevralarımı yapabiliyorum. Sağ ve sol Click'lerde olan tırtıklı yapı acaba rahatsız eder mi diyordum fakat hiçbir şekilde rahatsız etmiyor. 5 saat aralıksız kullanımın ardından bir kahve yapmaya gittim mouse kendini dinlenme moduna almıştı. Geldiğimde tekrar 4 saat aralıksız kullandım (1000 Hz). Hiçbir şekilde kopma ya da takılma yaşamadım. Malzeme kalitesi hiç kötü değil kaliteli. 3-7-14-30 günlük incelememi konu açarak yapacağım. Fakat şimdiden söyleyebilirim ki bence alabilirsiniz. Zam yapacağını duydum zam yapmadan almanız faydalı olur. Kutu içeriği tamdı ve güzel kargolanmıştı. Satıcının paketin yanında haribo vermesi çok güzel bir ayrıntı bence.
Deneyiminiz nasıl ilerliyor hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı