Evet alınır. SS Rival 3'ten geçerseniz belki küçük gelebilir biraz.
İkisinin de boyutlarınada baktım çok fark yok gibi sence grip tape söylememe gerek var mı?
Evet alınır. SS Rival 3'ten geçerseniz belki küçük gelebilir biraz.
Gerek yok hocam.İkisinin de boyutlarınada baktım çok fark yok gibi sence grip tape söylememe gerek var mı?
Gerek yok hocam.
Gerek yok hocam.
Evet hala aynı fare, skatezlerde sorun yok. İllaki eskimiştir, ilk aldığım gün gibi olma ihtimali yok zaten hocam.İlgilendiğin için teşekkür ediyorum hâlâ aynı fareyi kullanıyorsun değil mi Fury?
Skatezleri falan eskimedi değil mi hocam? Çok soru sordum ama dkskw.
Grip Tape gerekli olabilir, fareyi aldıktan sonra ihtiyaç hissederseniz alın bence.İkisinin de boyutlarınada baktım çok fark yok gibi sence grip tape söylememe gerek var mı?
Sol ve sağ tık için gerekli değil hocam. Çok pahalı bir malzeme değil, denedikten sonra alınabilir.Grip Tape gerekli olabilir, fareyi aldıktan sonra ihtiyaç hissederseniz alın bence.
Hocam aldınız mı? memnun musunuz almayı planlıyorum salı yada pazartesi günü.Yakın zamanda almayı planlıyorum. Aklıma yatan Z1 modeli var, başlarda Mcu'dan yana korkularım vardı fakat okuduğuma göre sorunu çözmüşler. Önerilerinize açığım.
@MuratTheFounder siz fareyi sipariş edip denemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Denedikten sonra iade mi ettiniz hala kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız artılarını ve eksilerini yazabilir misiniz?
Elim 19'a 9 cm.
Tutuş şeklim claw-palm arası.
@belirsizz
5 aya yakındır kullanıyorum, memnunum.Hocam aldınız mı? memnun musunuz almayı planlıyorum salı yada pazartesi günü.
Peki oyun yonarken kaç saat dayanıyor hocam?5 aya yakındır kullanıyorum, memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.