Fuxi H3 alınır mı?

Sanırım Type-C ile bağlanıyormuş benim PC de Type-C yok.

USB'si varsa ve Bluetooth varsa mis gibi.

Kısacası ben bunu PC'ye ve telefona sorunsuz ne ile bağlarım Bluetooth varsa PC'ye adaptör alıp takarım.

USB sürücüsünü bilgisayara takıyorsun Bluetooth moduda var.

Bir saattir bu kulaklığı inceliyorum almamaya karar verdim.

Neden anlatabilir misiniz? Bende alacağım sanırım bilgilenmek istiyorum.

Neden anlatabilir misiniz? Bende alacağım sanırım bilgilenmek istiyorum.

Araştırdığım kadarıyla alan birçok kişinin cihazı farklı yerlerinden bozulmuş hem ürün yorumlarında hem de burada ses seviyesi ve ses kasma sorunu yaşayan birçok kişi var bu kulaklığı sırf deri ped kullanmadığı için almayı düşünüyordum bu riske girmedim ve yerine H2038u modelini aldım bir süredir kullanıyorum.

Araştırdığım kadarıyla alan birçok kişinin cihazı farklı yerlerinden bozulmuş hem ürün yorumlarında hem de burada ses seviyesi ve ses kasma sorunu yaşayan birçok kişi var bu kulaklığı sırf deri ped kullanmadığı için almayı düşünüyordum bu riske girmedim ve yerine H2038u modelini aldım bir süredir kullanıyorum.

Teşekkürler.

hicbir sey anlamadim yazilanlardan. alinmamali mi yani? tryhard valorant oyuncusuyum yucelik/immo elo. butce kisitli
Ben 1 aya yakındır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım henüz, 7.1 kulaklıktan geçiş yaptım ses olarak evet düşük fakat boğuk bir ses vermiyor. İlk günle biraz alışamadım fakat f/p olarak beni üzmüyor. Günde 16-17 saat bilgisayar başındayım sürekli olarak kullanıyorum.

Ben 1 aya yakındır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım henüz, 7.1 kulaklıktan geçiş yaptım ses olarak evet düşük fakat boğuk bir ses vermiyor. İlk günle biraz alışamadım fakat f/p olarak beni üzmüyor. Günde 16-17 saat bilgisayar başındayım sürekli olarak kullanıyorum.
İnşallah sorun yaşamazsın eğer yaşarsan şimdiden geçmiş olsun. Az önce yaşadıklarımı bu konu altına yazdım: 1.500 TL'ye oyun ve günlük kullanım için kulaklık önerisi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı