FX 4320 ve R7 240 sistem toplama

Doruk Doğan

Hectopat
Bilgisayarımın performansı düşük olduğu için oyunları zar zor oynuyorum ve bu benim canımı sıkıyor. Ekran kartı, RAM ve işlemci alacaktım fakat her parçanın her anakarta uyumlu olmadığını ve her anakartın her kasaya uyumlu olmadığını gördüm. Sizlere bir sistem versem aşağıda ne tür bir sıkıntılar çıkabileceğini yazar mısınız?

• Anakart : Asus A68HM-K AMD A68 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.c) DVI&VGA
  • Islemci : AMD FX X4 4320 Soket AM3+ 4.0GHz 8MB Önbellek 32nm
  • RAM (BELLEK) : Kingston 2GB, Kingston 4GB HyperX Savage DDR3 1866MHz CL9 PC
  • Ekran Kartı : Asus R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX12
  • Güç Kaynağı : Normal Bilgisayar'ımın Güç Kaynağı
  • Hard Disk : Normal Bilgisayar'ımın Hard Diski (300 GB)
  • Kasa : EVEREST RAMPAGE SAGITTA 120mm LED FAN USB 3.0 MidT ATX

Dostlar bu bilgisayar toplanır mı? toplanırsa ne sıkıntılar çıkar söyler misiniz?
Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
FM+2 anakartta FX serisi işlemciler kullanılamıyor. Eski nesil APU ya da Athlon kullanabilirsiniz.
Geleceğe dönük bir sistem olmayacak.

Öncelikle ne için toplayacağını ve bütçeni belirt arkadaşım. Senin anakartın 2. versiyonunu kullanıyorum çok stabil çalışan bir kart, işlemci olarak imza da bulunuyor zaten. Günlük işlerim ve CS GO için gayet yeterli. FX işlemci o anakarta olmaz, Asım Bey gereken cevabı vermış.

1000tl bir bütçem var anakart - ram - işlemci - ekran kartı için
olmaz ise işlemciyi değiştirebilirim sistemdeki
Intel Pentium G5400 Socket 1151 3.7GHz 4MB Önbellek 14nm İşlemci Önerirmisiniz Bu Anakarta
cevap verirmisiniz lütfen
konu kilit

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı