FX 6100 ve GTX 770 sisteme 400W PSU darboğaz yapması

jihadlife

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar vatan bilgisayara gittim ve bilgisayarımın darboğaz yaptığını söyledim ve bilgisayarın özelliklerini sordular.

Anakart: GA 990XA UD3
Ekran kartı: MSI GTX 770 2gb 256 bit
İşlemci: AMD FX 6100 6 çekirdek
Güç kaynağı: 400W

Ordaki bilgisayar malzemeleri ile ilgilenen 2 kişi de işlemciden değil de güç kaynağından olduğunu söyledi, şimdi Thermaltake 550w smart'ı kullanıyorum 80 bronze yazıyor.

Not: Şuan Amd Radeon HD6850 ekran kartı takılı sebebi ise GTX 770 ile aynı performansı verdiği için GTX 770'i çıkardım eğer güç kaynağını değiştirdiysen darboğaz olmaz derseniz GTX 770'i yeniden takıp deneyeceğim üstte gördüğünüz sistemde darboğaz yapıyor şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
HD 6850 ile GTX 770 aynı performansı mı veriyor? Thermaltake PSU aldıysanız sistemde PSU kaynaklı darboğaz olmaz. GTX 770'i sisteme takın ve HD 6850 gibi bir karttan o sistemi kurtarın.
Şimdi dediğimi anlamadınız sanırım.Benim bahsettiğim psu 400w iken eskiden denemiştim ve gtx 770 tam olarak çalışamadı yarım performans veriyordu şimdi psuyu taktım ama gtx 770 i takmadım eğer takarsam yine dar boğaz yaparmı bu sistem ?

GTX 770 takın o PSU'ya. Bir sorun olmayacaktır.

Ne demek. 550W Bronze bir PSU fazlasıyla yeter. 400W da muhtemelen kaliteli değildi. Ondan kaynaklanıyordu performans düşüklüğü.

Ne demek. 550W Bronze bir PSU fazlasıyla yeter. 400W da muhtemelen kaliteli değildi. Ondan kaynaklanıyordu performans düşüklüğü.
Kardeş 770'i taktım fakat dediğim gibi eski ekran kartı ile aynı performansı veriyor çıldıracam evin içinde işlemciyi yumruklıcam şimdi cinnet geçirmek üzereyim, deathmatch adresinde oynarken 115-80 arası FPS alıyorum oyun zevki sıfır acaba ekran kartı mı bozuk yoksa işlemci mi eski?
Buyrun ekran görüntüsü:

4gjoaJ.jpg

3 ekran kartı arasında kaldım bu konuya bakar mısınız moderatör bile darboğaz yapacağını söylemiş en iyisi ekran kartını çıkarıp eskisini takıyım şerefsiz işlemci inşallah allah belanı verir.

3 ekran kartı arasında kaldım bu konuya bakar mısınız moderatör bile darboğaz yapacağını söylemiş en iyisi ekran kartını çıkarıp eskisini takıyım şerefsiz işlemci inşallah allah belanı verir
Hocam yavaş. Mesajınızı düzenleyin. Burada argoya yer yok. Ve başka bir sitenin linkini koymuşsunuz. Sorununuza gelecek olursak, Masaüstü Bilgisayarlar bölümüne konunuzu açarsanız daha çok yardım edilecektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı