Çözüldü FX 6100 ve RX 570 sistem donup kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ztKK99

Hectopat
Makaleler
2
Ara sıra mavi ekran hatası da veriyor, verdiği kodlar: Kernel Security check failure, attempted execute of noexecute Memory.
Sistem özelliklerim: FX6100, RX570, 1+1+1+4 GB RAM, 240 GB SSD, 320 GB HDD, Gigabyte 990XA-UD3.
Not: Sistem donunca geri düzelmiyor.

Çözüm
Tahminim dengesiz RAM konfigürasyonu bu hataya sebep olmakta.1 GB RAM'lerin tamamını çıkartıp tek 4 GB ile bir süre deneyin bakalım. Birbirinden farklı özelliklerde ve farklı markalarda RAM'lerden genellikle verim alınamıyor. Ne zamandan beri donup kalıyor?
Donanım parçalarının düzgün takıldığından ve sağlam olduklarından emin ol. İlk yapman gereken bu inanıyorsan düzgün diye yaz buraya sonraki adımları diyelim sana.

Yeni gördüm hemen deniyorum.
Donanım parçalarının düzgün takıldığından ve sağlam olduklarından emin ol. İlk yapman gereken bu inanıyorsan düzgün diye yaz buraya sonraki adımları diyelim sana.
Düzgün.

Son düzenleme:
Tahminim dengesiz RAM konfigürasyonu bu hataya sebep olmakta.1 GB RAM'lerin tamamını çıkartıp tek 4 GB ile bir süre deneyin bakalım. Birbirinden farklı özelliklerde ve farklı markalarda RAM'lerden genellikle verim alınamıyor. Ne zamandan beri donup kalıyor?

Çözüm

2 Gündür bu sorunu yaşıyorum, RAM'leri ise 2 aydır bu şekilde kullanıyorum.

RAM'leri söküp tek tek dene çalışmayan olabilir.
Malwarebytes ile tarat.
32 bit ise 64 bit yap.
Ayrıca işlemciye çok büyük yük biner o kartla.Güncelleme tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…