FX 6300 ASUS GTX780 DirectCU II sistem alınır mı?

Ölü yatırım olur. Modern bir APU sistem almaya çalış, ileride sağlam bir ekran kartı alırsın.

Bilgisayara o kadar para yatırmaya ihtiyaç duymuyorum. O yüzden APU sistemden vazgeçtim.
Hocam 2000TL APU sistem alamayabilir bence ama biraz bütçe artırıp falan olabilir. Hem bu sisteme göre APU daha fazla götürür. Ama bu bütçeye gayet iyi.

Hocam son bütçem bu daha üstüne çıkamam hem çıkmak ta istemiyorum. Bu beni iadere eder diye düşünüyorum çok Extreme şeyler yapmayı düşünmüyorum.

2000 liraya iyi sistem. FX 8350 takabilirsiniz FX 9xxx serisi için özel anakart gerekli. SSD takın, termal macunları yenileyin ve yolunuza devam edin. 1050Ti, 1650 gücü alabilirsiniz biraz OC ile.

2000 liraya iyi sistem. FX 8350 takabilirsiniz FX 9xxx serisi için özel anakart gerekli. SSD takın, termal macunları yenileyin ve yolunuza devam edin. 1050Ti, 1650 gücü alabilirsiniz biraz OC ile.
Bilgi için teşekkür ederim. Şuanki bütçem 2 bin tl ama ileride param oldukça yükseltmeler yaparım tabi ki de. Samsung 870 Evo SSS'im var onu takacağım. Termal macun da alırım dediğiniz gibi sürerim teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı