FX 6300 İçin Ekran Kartı Önerisi

Lösin

Femtopat
Merhabalar. Sistemimi yenilemek için ekran kartı almayı dusunuyorum. Forumda dolaştım fakat karar veremedım. Forumdan ogrendiklerim kadarıyla bu 3 ekran kartından bırını almayı planlıyorum fakat anlamadıgım kısımlar var. Marka cok farkedıyor mu performans AÇISINDAN_ ALMAYI düsündüğüm ekran kartları şunlar: (İşlemci FX 6300, anakart M5A97 le r2.0.

Eğer marka fark etmiyor ise şunu alınır mı 1050 Ti için?

Ya da işlemcime OC yapmayı bılmıyorum, bir şekilde öğrenip yapıp bu RX 570'i mi almalıyım? O zaman işlemcim kurtarır mı?

Merhabalar. Sistemimi yenilemek için ekran kartı almayı dusunuyorum. Forumda dolaştım fakat karar veremedım. Forumdan ogrendiklerim kadarıyla bu 3 ekran kartından bırını almayı planlıyorum fakat anlamadıgım kısımlar var. Marka cok farkedıyor mu performans AÇISINDAN_ ALMAYI düsündüğüm ekran kartları şunlar: (İşlemci FX 6300, anakart M5A97 le r2.0.

Eğer marka fark etmiyor ise şunu alınır mı 1050 Ti için?

Ya da işlemcime OC yapmayı bılmıyorum, bir şekilde öğrenip yapıp bu RX 570'i mi almalıyım? O zaman işlemcim kurtarır mı?

Kesinlikle RX570 al. İşlemciye OC yapamazsan bile RX570'e underclock yapar kullanırsın, ilerde güzel bir işlemciye geçince RX570'i normal ayarlarda kullanırsın
CPU overclock'u için güzel bir soğutucu gerek çünkü RX570'i besleyebilmesi için baya zorlamak gerekecek :)

Son düzenleme:
@Lösin Underclock ekran kartının frekansını düşürmek demek. Bu ekran kartının performansını azaltır, güç tüketimini ve sıcaklığını azaltır.

OC yaparsanız yeterli gelecektir. O zaman underclock yapmaya gerek kalmaz.
hocam sizi ugrastıorum ama kusura bakmayın begendıgınız bir rx 570 ın lınkını atarmısınız donanımlardan pek anlamıyorum 1400 e kadar butcem var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı