FX 6300 sistem GTA 5 FPS düşüşü

Selares

Hectopat
Yer
İstanbul, Cekmeköy
Daha fazla  
Meslek
Editör
Herkese selamlar dostlar. GTA 5 de drop sorunu yaşıyorum lakin sistem özelliklerim gayet yeterli. 900p 40 50 FPS orta ayarlarda oynuyorum fakat çok fena oynanmiyacak şekilde drop giriyor. R7 240 oyun içinde % 60 70 ila çalışıyor bu yüzden drop girdiğini düşünüyorum fakat 6 çekirdek işlemcim AMD FX 6300 ile GTX 1050 bile besleyeceğini duydum. Grafikleri yükseltincede 15 FPS düşüyor fakat yine drop giriyor darboğaz gibi değil. RAM'ım 8 GB 2x4 Corsair harddiskimin sağlık durumu %22 287 bozuk sector var.. (ekran kartımın modeli ASUS R7 240 4 GB GDDR5 nadir olanlardan.) Sizce harddisk yüzünden drop giriyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Herkese selamlar dostlar. GTA 5 de drop sorunu yaşıyorum lakin sistem özelliklerim gayet yeterli. 900p 40 50 FPS orta ayarlarda oynuyorum fakat çok fena oynanmiyacak şekilde drop giriyor. R7 240 oyun içinde % 60 70 ila çalışıyor bu yüzden drop girdiğini düşünüyorum fakat 6 çekirdek işlemcim AMD FX 6300 ile GTX 1050 bile besleyeceğini duydum. Grafikleri yükseltincede 15 FPS düşüyor fakat yine drop giriyor darboğaz gibi değil. RAM'ım 8 GB 2x4 Corsair harddiskimin sağlık durumu %22 287 bozuk sector var. (ekran kartımın modeli ASUS R7 240 4 GB GDDR5 nadir olanlardan.) Sizce harddisk yüzünden drop giriyor olabilir mi?

Harddisk ve ekran kartı kullanımınız düşük 1080p ye alın.

Harddisk ve ekran kartı kullanımınız düşük 1080p ye alın.

Monitörüm 1080p değil maalesef.
HDD yüzünden olabilir. Online oynuyorsanız 8 GB yetersiz kalabilir. Hatta GPU kullanımının düşük olması Online modda oynuyorsanız normal denebilir. Optimizasyonu iyi değil Online modun.

Online değil Single de de aynı performans.
O hardisk nasıl yaşıyor.

Vallahi bilmiyorum yaşıyor bir şekilde :D
Güncel.

Son düzenleme:
Herkese selamlar dostlar. GTA 5 de drop sorunu yaşıyorum lakin sistem özelliklerim gayet yeterli. 900p 40 50 FPS orta ayarlarda oynuyorum fakat çok fena oynanmiyacak şekilde drop giriyor. R7 240 oyun içinde % 60 70 ila çalışıyor bu yüzden drop girdiğini düşünüyorum fakat 6 çekirdek işlemcim AMD FX 6300 ile GTX 1050 bile besleyeceğini duydum. Grafikleri yükseltincede 15 FPS düşüyor fakat yine drop giriyor darboğaz gibi değil. RAM'ım 8 GB 2x4 Corsair harddiskimin sağlık durumu %22 287 bozuk sector var.. (ekran kartımın modeli ASUS R7 240 4 GB GDDR5 nadir olanlardan.) Sizce harddisk yüzünden drop giriyor olabilir mi?
HDD den olabilir,benimde şu an kullandığım hdd pek sağlıklı değil.Oyunda araçla hızlı giderken HDD de oyun drop yapıyor ama SSD ye kurunca böyle bir sorun olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı