FX 6300 Sistem macOS Yosemite kurulum sorunu

HakanOcak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama bu konuda hiçbir bilgim yok sadece internette bulunan anlatımlara bakarak denemek istedim. Uzman arkadaşların bilgisini rica ediyorum yardımcı olurlarsa sevinirim.

Sistem Bilgilerim;
AMD FX 6300 İşlemci
M5A97 R2.0 Anakart
AMD Radeon R9 200 Series ekran kartı.

Yosemite-Zone.dmg adlı kalıbı kullandım bootlader chameleon 2.2 transmac ile flasha yazdım. Boot: ekranı gelince amdfx -v yazdığımda can't find diye başlayan kernel ile ilgili dosya yolu içeren bir uyarı veriyor. Başka bir videoda aynı işlemci ve anakarta sahip olan birisi /amdfx npci=0x3000 -v komutuyla kuruluma geçebiliyordu fakat ben = yapamadım komut satırında hiçbir şekilde. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

Arkadaşlar resim ekliyim belki fikir vermenize yardımcı olur.
/amdfx
/amdfx -v
olarak girdiğimde aldığım ekranlar bunlar. Maverick'i mi denemeliyim Yosemite yüklemek daha mı zor.

Dosya Ekleri

• IMG_15318.jpg
    IMG_15318.jpg
    554,3 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_15415.jpg
    IMG_15415.jpg
    838,1 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_15416.jpg
    IMG_15416.jpg
    785,3 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_15471.jpg
    IMG_15471.jpg
    810,2 KB · Görüntüleme: 89
Zamanında ben de çok hevesliydim amd sisteme mac kurmaya, ama gerçekten uğraştırıyor gittim mac mini aldım sırf bu yüzden :). Güzelmi eve süper ama şimdi ekran kartını yükseltiyorum inşallah :)

AMD için kapsamlı bir forum. bu forumu takip etmeni öneririm. Ayrıca AMD içine El Capitan imajı da mevcut.
AMD OS X - Don't Switch, Modify

Tşk ederim. Maverick sürümünü deniycem birde.

Zamanında ben de çok hevesliydim amd sisteme mac kurmaya, ama gerçekten uğraştırıyor gittim mac mini aldım sırf bu yüzden :). Güzelmi eve süper ama şimdi ekran kartını yükseltiyorum inşallah :)

Mac almaya gücümüz yetmiyor performans olarak yakınına bile yaklaşmak bile güzel tabi becerebilirsem. Sizin adınıza sevindim Windows ve Ubuntu deneyimi yaşadım ama Mac gerçekten çok merak ettiğim bir durum.

AMD için kapsamlı bir forum. bu forumu takip etmeni öneririm. Ayrıca AMD içine El Capitan imajı da mevcut.
AMD OS X - Don't Switch, Modify

Siteye baktım da birde kernel nasıl atıcam editliycem. Windows üzerinden müdahale edilebiliyormu imaj dosyasına sevgili montezuma.

montezuma hocam Niresh Mavericks kuruluma başladım bir aksilik olmazsa Windows 10 ile birlikte seçmeli boot yapmam için kurulumdan sonra ne yapmam gerekli peki.

Kurulum bittikten sonra restart yaptı yüklediğim dizini seçtim elma simgesinin altında dönerken durdu ve panic diye başlayan yazılar geldi. Biraz araştırdım komut yazıp devam edilebiliyormuş fakat ben klavyeden komutları yazarken = koyamıyorum bir türlü bulamadım. Nasıl yapabilirim =

Kurulum yaptığım Mac Os sürücüsünün üzerine gelip -x komutuyla kuruluma devam ettim klavyeyi seçtikten sonra internet bağlantısı ekranı geldi fakat wifi pasif görünüyor internete bağlanmıyoru seçince aşağıdaki uyarıyı veriyor. Ne yapmalıyım.
Image1478346218.600757.jpg

Image1478347261.426114.jpg

Masaüstüne ulaştım en sonunda. Sağ köşede uyarı pencereleri çıkıyor gerekli yüklemeleri yapıyor sanırım. Windows ile birlikte flash belleksiz boot yapabilmem için neler yapmam lazım hocam.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı