HakanOcak
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama bu konuda hiçbir bilgim yok sadece internette bulunan anlatımlara bakarak denemek istedim. Uzman arkadaşların bilgisini rica ediyorum yardımcı olurlarsa sevinirim.
Sistem Bilgilerim;
AMD FX 6300 İşlemci
M5A97 R2.0 Anakart
AMD Radeon R9 200 Series ekran kartı.
Yosemite-Zone.dmg adlı kalıbı kullandım bootlader chameleon 2.2 transmac ile flasha yazdım. Boot: ekranı gelince amdfx -v yazdığımda can't find diye başlayan kernel ile ilgili dosya yolu içeren bir uyarı veriyor. Başka bir videoda aynı işlemci ve anakarta sahip olan birisi /amdfx npci=0x3000 -v komutuyla kuruluma geçebiliyordu fakat ben = yapamadım komut satırında hiçbir şekilde. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Arkadaşlar resim ekliyim belki fikir vermenize yardımcı olur.
/amdfx
/amdfx -v
olarak girdiğimde aldığım ekranlar bunlar. Maverick'i mi denemeliyim Yosemite yüklemek daha mı zor.
Sistem Bilgilerim;
AMD FX 6300 İşlemci
M5A97 R2.0 Anakart
AMD Radeon R9 200 Series ekran kartı.
Yosemite-Zone.dmg adlı kalıbı kullandım bootlader chameleon 2.2 transmac ile flasha yazdım. Boot: ekranı gelince amdfx -v yazdığımda can't find diye başlayan kernel ile ilgili dosya yolu içeren bir uyarı veriyor. Başka bir videoda aynı işlemci ve anakarta sahip olan birisi /amdfx npci=0x3000 -v komutuyla kuruluma geçebiliyordu fakat ben = yapamadım komut satırında hiçbir şekilde. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Arkadaşlar resim ekliyim belki fikir vermenize yardımcı olur.
/amdfx
/amdfx -v
olarak girdiğimde aldığım ekranlar bunlar. Maverick'i mi denemeliyim Yosemite yüklemek daha mı zor.