FX 6300 sistem PES 2021 çalışmayı durdurdu hatası

İşletim sistemi
Windows 7

Selares

Hectopat
Yer
İstanbul, Cekmeköy
Daha fazla  
Meslek
Editör
Selamlar, bende eskiden Windows 10 vardı ve PES 2021 oynayabiliyordum fakat harddiskimde 385 bozuk sektör olduğundan çok kasmaya başlamıştı. Ben de Windows 7 yapıp RAM'i 8 GB'den 10GB'ye çıkardım. Sonra PES 2021 yüklediğimde çalışmayı durdurdu hatası aldım. Bütün yazılımlaro vesaire yükledim, driverim güncel.

Sistem:
  • Ekran kartı: GTX 750 Ti.
  • İşlemci AMD FX 6300.
  • RAM: 10GB 4/4/2 Corsair, HyperX.
  • Hard disk: 750GB Samsung.
1629388840045.png

385 bozuk sektör olduğu için olabilir mi? Sanki 5-10 gibi bir sayı gibi söylüyorsunuz... Yedek alın çok yaşamaz o disk.

Başka oyunlar çalışıyor hocam. İmkanım olsa alacağım zaten.
Diğer oyunlar o bozuk sektörlerde değil diye oluyorlardır, Bad Sector fix isimli bir program var kötü sektörlerin olduğu depolama alanlarını kapatıyor. Onu deneyin. Ama 385 gerçekten çok fazla yine de en önemli yedeklerinizi alın.

Diğer oyunlar o bozuk sektörlerde değil diye oluyorlardır, bad sector fix isimli bir program var kötü sektörlerin olduğu depolama alanlarını kapatıyor. Onu deneyin. Ama 385 gerçekten çok fazla yine de en önemli yedeklerinizi alın.

PES 2021 ve Garry's Mod oyunlarını yerel disk D'ye kurmuştum Garry's Mod açmayı deneyeceğim. Oda çalışmayı durdurdu derse iki oyunuda yerel disk C'ye kuracağım.
@Khajz Garry's Mod açıldı hocam demek ki sıkıntı hard diskte değil acaba PES 2021 Windows 7 desteklemiyor olabilir mi?
Güncel.

Son düzenleme:
PES 2021 ve Garry's Mod oyunlarını yerel disk D'ye kurmuştum Garry's Mod açmayı deneyeceğim. Oda çalışmayı durdurdu derse iki oyunuda yerel disk C'ye kuracağım.
@Khajz Garry's Mod açıldı hocam demek ki sıkıntı hard diskte değil acaba PES 2021 Windows 7 desteklemiyor olabilir mi?
Güncel.
8.1 Sonrasını destekliyormuş ancak yine de dediğim yöntemi uygulayın birkaç GB kaybedersiniz ama verileriniz corruptlanmaz en azından.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı