FX 6300 sistemi aldım

Kasa RC-K350 olabilirdi kanımca. Ama kasa dışında tam hayal ettiğim sistemi almışsınız hayırlı olsun. Eğer imkanınız olursa yakın zamanda ram i 8 yapın.

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Dengeli bir sistem. Güle güle kullanın.
Teşekkürler. :)

Kasa RC-K350 olabilirdi kanımca. Ama kasa dışında tam hayal ettiğim sistemi almışsınız hayırlı olsun. Eğer imkanınız olursa yakın zamanda ram i 8 yapın.
Zalman çok kaliteli bir kasa. Ayrıca içinde biri ledli olmak üzere 4 tane fan ile geliyor. Rengi de beyaz, pencereli ve sade. Beyaz kasalar nadir bulunan kasalardır. Kasanın üzerinde iki kademeli fan kontrolcüsü de var. Daha ne isteyim ki?

Tabii ki yardım ederiz de o ekran kartının performansını acayip merak ediyorum FX 6300'le. Ben GTX 770 alacaktım darboğazdan korkuyorum. Bazen işlemciye binen oyunlar var multiplayer'de. O zaman FPS'de ani düşüş yaşayanlar var. Neyse bekliyoruz testleri.

FX6300 ile GTX780 kullanan adamlar var sosyal'de, rahat olun. :)

Bende r270x fx 6300 sistem topluyorum ama 2600 tl tutuyor işe bak. Ama o power ucu ucuna yetiyor bence başka psu yönelmeliydiniz ama bu da fazlasıyla yeter hayırlı olsun. Ucu ucuna yetmeyi bir siteden bakıp öğrendim.

Bende r270x fx 6300 sistem topluyorum ama 2600 tl tutuyor işe bak. Ama o power ucu ucuna yetiyor bence başka psu yönelmeliydiniz ama bu da fazlasıyla yeter hayırlı olsun. Ucu ucuna yetmeyi bir siteden bakıp öğrendim.
VS550 giriş seviyesi bir PSU olduğu için 80+ sertifikası koyma gereği duymamışlar. Yoksa verimliliği %80'den fazla.

Son düzenleme:
Zalman Z3 popi olmaya başladı ne mutlu :) Ama hakkını veriyor. Isınma yok sistemde :)

Hayırlı olsun. Fotoğrafları bekliyoruz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı