Fx 6300 stok fan değerler normal mi ?

Estağfurullah beyin değilde :) bilgi diyelim .. İnsan hata yaptıkça öğreniyor genelde :) .

Önemli değil inşallah çözülür probleminiz.. Ürünleri de yeni almışsınız yani önemli olan içinizde kuşku olmadan kullanabilmeniz. VatanBilgisayar ilgilidir, hemen yardımcı olurlar. Sorununuzun çözülmesi dileğiyle iyi forumlar.. Kolay gelsin :)
Cidden bende korkmaya başladım senin sayende bende stok soğutucuyu çıkartıp yerine güzel bir şey alacam :)

@BatuhanYALIN @Pakopat @ALİEREN Arkadaşlar o kadar fotoğraf yayınladım birinizde demediniz işlemcin 3.8 ghz o.c lu bu yüzden ısı sorunu yaşıyorsun. :) Biraz biosu kurcaladım ve msi g46 ana kartın kendi özelliği olan o.c geine II açıkmış. Ve otomatik olarak kendisi ram ve işlemciyi o.c yapmış. Ben bunu standart moda aldım ve sorunum çözüldü şuan boşta işlemci sıcaklığı 31-32 derece. Toplamda 20 derece bir düşüş yaşandı.:) :)

@BatuhanYALIN @Pakopat @ALİEREN Arkadaşlar o kadar fotoğraf yayınladım birinizde demediniz işlemcin 3.8 ghz o.c lu bu yüzden ısı sorunu yaşıyorsun. :) Biraz biosu kurcaladım ve msi g46 ana kartın kendi özelliği olan o.c geine II açıkmış. Ve otomatik olarak kendisi ram ve işlemciyi o.c yapmış. Ben bunu standart moda aldım ve sorunum çözüldü şuan boşta işlemci sıcaklığı 31-32 derece. Toplamda 20 derece bir düşüş yaşandı.:) :)
Dediğiniz doğrudur, açıkçası ben işlemcinizin modeline bakmadım bile. Ve o.c. lu halini de tahmin etmek için bakmak gerekirdi. Ben direkt olarak AMD+ stok soğutucusuna takılmıştım :) . Önemli olan sorunun çözülmesi, sorunun çözülmesi mutlu etti :) . Bana da ek tecrübe oldu, sizin gibi aynı sorunu yaşayan birine birde OC tuşuna bakmasını söyleyebilirim ;) . Kolay gelsin..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı