FX 6300 ve GTX 960 sistem oyun donma sorunu

fallschirmjaeger

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle Bilgisayarımda; FiveM, PUBG, Rust tarzında birkaç oyunda ki özellikle FiveM'de iken map loading sorunu yaşıyorum ve ilerledikçe oyun çile çektirecek bir şekilde donup-donup duruyor.

Fivem gibi bir oyunun motoru hakkında bir şeyler duyduğum oldu. Özellikle; "oyunun daha tam olarak ayarlanamadığı veya yazılamayan bir motoru olduğu" gibi vs.

Donanım konusundan pek anlamıyorum bu yüzden aşırı bir yorumda bulunamıyorum fakat birkaç kişi: "işlemcin iyi soğumuyordur ve bu yüzden ağırlık olabiliyordur" gibisinden.

Ek olarak: Bu oyunlardayken ALT-TAB atmak bir işkence gibisinden açıkcası, donmalar, Chrome'a tıklarken bir asırı daha geride bırakmak gibi.

Rust, Fivem tarzı oyunlarda görev yöneticisine girince RAM'ın 2/8 , 4/8 gibi rakamları kullanılıyor oluyor vs.

Açıkcası pek anlamam fakat işlemci, RAM veya SSD olmamasından şüpheliyim.

Sistemimin resmini "dxdiag"dan aldığım şekilde buraya paylaşmak istiyorum, eğer yorumlarda kafama uyan bir yardımı söz konusu bulabilirsem; sistem toplama tarzında bir konu açıp orada daha detaylı konuşmak istiyorum.

Merhaba, Yaklaşık 1 Hafta Oldu. Yakın Zamanda Bir Yardıma İhtiyacım Var Bu Tip Bahsettiğim Parçaları Almam Gerekebilir. Yardımcı Olursanız Sevinirim..

+
Merhaba Tekrardan,
Parça alış işlemine geçeceğimden dolayı yakın bir zamanda yardım almayı planlıyordum. Gören olursa diye tekrardan üste atıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…