FX 6300 ve RX 470 Darboğaz Yapar mı?

TOM Seraf

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2017
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RX470 darboğaz yapar mı, yaparsa da çok etki eder mi oyunlarda? Yeni işlemci alana kadar idare eder mi? Cevaplarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsi fikrim , Kesinlikle idare eder darboğaz konusunda ise işlemciye fazla yük binen oyunlarda darboğaz yaparsa çok az yapar onun dışında işlemciniz kötü değil, sadece CPU ısısına dikkat edin.
 
Darboğaz yapar özellikle tekil çekirdek performansına önem veren oyunlarda. Bir de MP oyunlar oynuyorsanız işlemcinizin vay haline. İdare etmelik kullanabilirsin ama darboğaz olacağından canın sıkılabilir FX serisinin tekil çekirdek performansı gerçekten kötü.
 
FX 6300 ile yapar FX 8300 ile yapmaz.Kendim FX 8300 ile kullanıyorum GTA5'de sadece yüzde 15 oranında bi darboğaz var diğer oyunlarda tamamen besleyebiliyor kartı. Ama sana şunu söyleyim FX 6300 ilede kesinlikle üzmez seni.
 
Ben videoları izlediğimde özellikle yazabilirsiniz fx6300 + rx470 ile adam oynuyor hiç bir şey yok admlarda ultra ayarda arada oluyor diyolar ama o kadar olmuyor diyolar çok az oluyormuş.
 
Hissedilecek derecede darboğaz olucaktır. FX6300'ün tek çekirdek performansı çok kötü ve G4560'dan bile daha kötü bir işlemci. Yeni işlemci alacaksanız bir süre idare eder ama.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı