FX 6300 vs i3 6100 Skylake

Hangisinin oyun performansı daha yüksektir ?

• I3 6100 Skylake & R7 370

Oy: 16 88,9%
  • FX 6300 & R7 370

Oy: 2 11,1%

• Oy verenlerin toplamı
    18

Roherty

Hectopat
Daha fazla  
Dostlarım toplayabilirsem ayın 15'i ile 20'si arasında sistem toplamayı düşünüyorum.

Sizlere sorum bu iki sistemden hangisinin oyun performansı daha yüksek olur ve FPS değerleri daha iyi gelir ?

Sistemleri fotoğraf olarak ekledim. Mesaj atmak istemeyenler anketten oy bırakması yeterlidir. Cevaplarınızı fotoğraflardaki sistemlere göre verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki i3 6100 ve ekran kartını GTX950 tercih edin daha fazla performans alırsınız.

Evet fakat FX'in stok soğutucu ile overclock performansı i3'ü geçmez mi ?
i3 6100 de soğutucusu var işlemci oc yap performans arttırmaz işlemci hızı performans arttırmaz kardeşim. Hem oc önermem baya ısınır bişe olur allah muhafaza.

Dışarıdan illa ki şimdi intelci arkadaşlar toplanmış AMD'yi burada yıkmış demesin, Skylake teknolojisi fx 6300 teknolojisinden daha sonra çıkan bir teknoloji, dolayısıyla kimse yeni çıkan bir F/P ürünü ile eski bir ürünü karşılaştırmaz, keza internette karşılaştırmalarda fps farkı ortada ve performans farkıda ortada, Fx 6300 ile birlikte amd'nin yeni stok bakır soğutmasını vermiyorlar diye biliyorum.
Kısacası ben i3 6100'den yanayım ama yukarıda arkadaşın söylediği gibi GTX 950 daha iyi olur

GTX 950'nin performansı R7 370 den daha mı iyi diyorsunuz yani ? Karşılaştırmalarda 370 çok önde olduğunu sanıyordum yanlış mı baktım acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…