Dostum Gtx 950 benchmark testlerine bakabilirsin youtubedan r7 370 den çok önde bi kart ne de olsa nvidiaGTX 950'nin performansı R7 370 den daha mı iyi diyorsunuz yani ? Karşılaştırmalarda 370 çok önde olduğunu sanıyordum yanlış mı baktım acaba ?
Dostum Gtx 950 benchmark testlerine bakabilirsin youtubedan r7 370 den çok önde bi kart ne de olsa nvidiaGTX 950'nin performansı R7 370 den daha mı iyi diyorsunuz yani ? Karşılaştırmalarda 370 çok önde olduğunu sanıyordum yanlış mı baktım acaba ?
Fanboy olmak gibi bir niyetim yok kardesim GTX 950 fiyat aralıgı için söyledim ben onu o fiyat aralığında en iyisi o senin yazdıgın r9 380x 950X in klasmanında degil zaten fiyat olarak.@Silinen üye R9 380X de GTX 950'den daha performanslıdır. AMD ne de olsa. Kardeşim bu nasıl bir bakış açısıdır? Fanboy olmanın hiç bir mantığı yok. Bırak bu işleri.
GTX 950 R7 370'denchem fiyat olarak hem de performans olarak öndedir. Alabiliyorsan GTX 950 alabilirsin. Kasa olarak Aerocool GT 500W Black Edition almanı öneririm. Seçtiğin kasanın PSU'su çok kötüdür muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.