FX 6300 vs i3 6100?

Aradaki farkı şu videodan kendiniz görebilirsiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

:ROFL: Gülmekten yerlerde yatıyorum :D gerçekten bu olay maalesef benimde başıma geldi, Vatan' a gittim ve İ5 4590 istedim bana G3258 önerdiler O.C ile İ5 4690K' yı geçiyor dediler. Böyle bir saçmalık var maalesef oradaki çalışanlara inanmayın İ3 6100 her koşulda bütün FX serisi işlemcilerden kat kat güçlü.
Bence bir doktora görünmelisin. Hadi tamam belki FX6300-6350 tamamda kardeşim FX9590 var 8350 var 8370 var. Allah göz vermiş göz. Tamam intel tekli çekirdeği daha iyi tamamda i3 6100 , koskoca su soğutmalı 8 çekirdek 4.7Ghz işlemciden daha mı iyi? Gülmekten yerlere yatıyorsun birde. Bence gülmekten yerlere yatması gerek sen değil bu yorumu okuyup ortadan ikiye yarılanlardır :D :D

Kadir Sürücü, karşılaştırmalı oyun testlerinde İ3 6100'ün FX 8350 karşısındaki resitalini bir ara izle istersen.
Youtube de bunun birçok örneği var, tamam iş rendere geldiğinde geride kalabilir ancak oyunda FX ler 6100'ün eline su dökemez.

Diğer arkadaşlardan ayrı olarak ben başka türlü yorumlamak istiyorum. Şimdi Mmorpg tarzı tek çekirdek veya iki çekirdek kullanan oyunlar oynayacaksan. i3 işlemci işini çok rahatlıkla görür. Yok ben Single player güncel oyunları oynamak istiyorum çoklu oyunculu oyunları sevmem diyorsan. Hem i3 hem de fx 6300 işini fazlasıyla görecektir. Ben 2.5 sene kullandım fx 6300 gerçekten düşük fiyatına rağmen güzel işlemcidir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı