FX 6350 Sisteme uygun anakart tavsiyesi

MSI'a bu kadar yaklaşmaya neden korkuyorsun anlamadım. :) Bir sorun çıkma ihtimali çok düşük bence. Gaming serisinde çok iyi iş çıkardılar. Çıksa da iade, değiştirme hakkı var. ;)
 
Oynayacağım oyunlarıda söyleyeyimde şimdiden gerçi o kartla açamayacağı oyun sayılı olur sanırım. RAM konusunda kuşkulu kaldım :( Yeterli diyorsunuz yani 4GB ileri doğru arttırma gibi bir seçeneğim olmayacak bu bana kalıcı olacak ilk ve son olacak

Euro Truck Simulator 2
Assassins Creed 3,IV
GTA 4
Saints Row The Third,IV
Most Wanted 2012
Need for Speed Rivals.... vb oyunlar.
 
MSI'a hiçbir zaman güvenmem 970 serisinde. Zira sorunu çözebildiler mi, o bile meçhul.

AMD Motherboards - VRM info database (MSI bölümü, 970 chipset sıkıntıları.)

Sorun sadece 970 ile değil. Daha öncesindeki serilerinde de başarılı değillerdi. 990 chipsetinde düzgünler şu anda sadece.

@Silinen üye, 4GB RAM sana yeterli olacak. RAM, pahalı bir bileşen değil. Bayram harçlığı vs. vs. ile ileride arttırılabilecek kapasitede. :)
 
Sürekli oynayacağım oyunlar belli yazdıklarım zaten.. Sanırım hiç zorlanmaz monitör çözünürlüğümde az zaten çözünürlük meraklısı değilim high veya ultra ayarda 30 ve üzeri fps alayım yeterli eğer 4GB bana yeterli olacaksa yükseltmem bile :) Bu arada @Silinen üye sizede çook teşekkürler ama fiyatın 2000 lirayı geçmemesi lazım
 
Sıkıntı olmaz. Bileşenler 12V kanalından beslenir ve o güç kaynağının 12V kanalından verdiği değer 540W. Sisteme rahatlıkla yetecek.

Sistemin maksimum 400-420W güç tüketecek. Elektrik faturasına yaklaşık 1.00TL - 1.05TL arasında katkın olur, o kadar.

AeroCool-AE-VP-750-VP-Power-Supply-5.jpg
 
Ben teşekkür ederim. @Silinen üye'ın sistemi de gayet harika. Sadece PSU Corsair VS 650 alınabilir. Garanti payı olsun o 60W. :) Zira R9 290 güç tüketiminde çok cömert bir kart. :) Verimlilik çok önemli değil. Önemli olan 12V kanalı. Bütçesi olana genelde 80 Plus Bronze PSU öneriyoruz. Ama senin sisteme pahalı gelir.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı