FX 8150 için yeni anakart çıkacak mı ?

timucin

Kilopat
Yer
konya
Arkadaşlar FX 8150 iyi bir işlemci. Hatta sitemimi 2 parça değişikliğiyle AMD yapmayı bile düşündüm. Ama 990FX anakartlar biraz geri kaldı, Acaba ufukta AMD için yeni anakartlar ya da yeni cihpset var mı? Baktım ama ben bulamadım. Sadece Windows 8 revizyon anakartlar görünüyor.

Bekleyebilirsin. ASUS'un yeni canavar gibi 2 anakartı geliyor AM3+ destekli ve Windows 8 sertifikalı. Ülkemzide ne zaman satışa çıkacak Recep abi bizi bilgilendirir umarım. ^^ Buyrun:

ASUS - Motherboards- ASUS M5A99FX PRO R2.0

ASUS - Motherboards- ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

Ayrıca yeni chipset olması için yepyeni bir mimari gerek ki bunun için çok var gibi. FM2 gelecek yeni Trinity'ler için ama AMD FX işlemcilerin AM3+ kullanmaya devam edeceklerini söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu öyle saçmalık mı olur? Yeni anakartların hepsi işletim sistemi konusundan geriye dönüktür. Windows 8 sertifikalı demek Windows 8 ile tam uyumlu çalışacağını ve sürücülerin tamamen uyumlu olduğunu gösterir. FX 8150 içinse Crosshair V Formula veya bahsettiğim anakartlardan Sabretooth olanı alabilirsin. 4'lü ram ile 2500 Mhz'e kadar çıkabilen frekanslar elde edilmiş o anakartla. TUF Ceramix kaplama soğutuclar ise O.C için birebir. 5 yıl garantide cabası.

Tabiki çalışır ama Windows 8 le gelen bazı özellikller aklenmiş ana karta. Win 7 de olmayan bazı özellikler destekleniyor ama bu Win7 de çalışmayacak demek değil.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı