Burak Balo
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben Overclock yapmayı kesinlikle bilmiyorum. Ancak OC Genie yaptım, o da yeterli değil. Manuel yapmayı daha sağlıklı buluyorum performans açısından. Ancak yapmayı bilmiyorum inanın hiçbir şey bilmiyorum.
Sistem:
MSI 970 Gaming Anakart
FX 8300 3.3GHz 8 çekirdek 32mb önbellek İşlemci > Nic F3 Soğutma sistemi
R9 280 3GB 384bit Grafik kartı
8GB Gskill RAM
650W Kasa
Windows 8.1 Professional
Arkadaşlar buraya attığım resimler benim BIOS menüm. 3 yıl oldu bilgisayarı toplayalı. Soğutmam bile var ama yapmadım. Artık yapmak istiyorum.
Sizden isteğim, bilgili biri atacağım 2 görüntüde sırasıyla hangi işlemleri uygulayacağımı söyleyebilir mi? 4.5Ghz yükseltmeyi düşünüyorum. Sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum. Söyleyen olursa çok minnettar olurum. Çünkü FX 8300 - MSI 970 Gaming overclock videosu vs. hiç yok internette. Asus 970 var onun da BIOS menüsü farklı. Hiçbir detayın ne işe yaradığını bilmediğim için daha da kötü oluyor. Yardımcı olan olursa çok makbule geçer. Çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Sistem:
MSI 970 Gaming Anakart
FX 8300 3.3GHz 8 çekirdek 32mb önbellek İşlemci > Nic F3 Soğutma sistemi
R9 280 3GB 384bit Grafik kartı
8GB Gskill RAM
650W Kasa
Windows 8.1 Professional
Arkadaşlar buraya attığım resimler benim BIOS menüm. 3 yıl oldu bilgisayarı toplayalı. Soğutmam bile var ama yapmadım. Artık yapmak istiyorum.
Sizden isteğim, bilgili biri atacağım 2 görüntüde sırasıyla hangi işlemleri uygulayacağımı söyleyebilir mi? 4.5Ghz yükseltmeyi düşünüyorum. Sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum. Söyleyen olursa çok minnettar olurum. Çünkü FX 8300 - MSI 970 Gaming overclock videosu vs. hiç yok internette. Asus 970 var onun da BIOS menüsü farklı. Hiçbir detayın ne işe yaradığını bilmediğim için daha da kötü oluyor. Yardımcı olan olursa çok makbule geçer. Çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Son düzenleme: