FıraD: Ben Sistem özelliklerimi belirtmedimki nasıl bu kanıya vardınız ? bu nasıl bir cümledir ben zaten size öneri sundum, akabinde hasıl olan kişisel yorumlarımdan bahsedecektim. Ben size hitap ederken cümle bütünlüğünü göz ardı ettiyseniz zaten bu saatten sonra siz padişah olsanız umurumda değil. Sen önce git bir egonu tatmin et sonra genel-geçer talepte bulun. Sizin konuyu açmadığınız halde ben elimden geldiğince destek talebinde bulundum ama küstahlık yapmanın alemi yok. Yemişim senin sistemini, topladığın sistemi. İşine bak canımı sıkma benim kalbini kırarım üzülürsün. Çobanlıkla çomar olmak arasında fark vardır, bilmem zekan bunu anlamaya yetiyor mu? sistemin de donanım da yerin dibine batsın, iyilik yapmakta suç olmuşsa vay halimize. Yazdığım girdiyi tekrar oku, ondan sonra cevap ver küstah herif haddini bilerek cevap yaz. Ben size diyorum ki sisteminizi belirtin ona göre denklem kuralım, ama siz cahil cühela olduğunuzdan bunu bile anlayamayacak kapasiteyi sergiliyorsunuz. İstersen 50 bin liran olsun adam gibi muhakeme yapamadığınız sürece anca böyle forumlarla sistem, yardım dilenirsiniz. Önce edep haya öğren sonra soru sor