Başka bir isteğiniz ya da sorununuz var mı?
Sinerjide ki fiyatlara baktım, yaklaşık 400 TL daha ucuz fakat GPU yok. Haliyle en son vatana götürücem kasayı arabayla
Senin içine yattımı son sistem ona göre cuma gidip alayım.
Başka bir isteğiniz ya da sorununuz var mı?
Vatan'ı pek bilemiyorum, fiyatlar daha pahalı, ancak çoğu parçadan daha fazla var.Sinerjide ki fiyatlara baktım, yaklaşık 400 TL daha ucuz fakat GPU yok. Haliyle en son vatana götürücem kasayı arabayla
Senin içine yattımı son sistem ona göre cuma gidip alayım.
İsim olarak parçalara tamam mısınVatan'ı pek bilemiyorum, fiyatlar daha pahalı, ancak çoğu parçadan daha fazla var.
Son bir kez gözden geçirelim, karar veririzİsim olarak parçalara tamam mısın
Son bir kez gözden geçirelim, karar veririz. Sistemi yazabilir misin? Unuttum da
.
Tamam. GTX 1060 her oyuna rahatlıkla yeter. İsterseniz RX480 yapın ekran kartını, malum, DX12 ve Vulkan performansını ve bu tür API'lerin gelecekte daha sık kullanılacağı göz önüne alınırsa fena bir seçim olmaz benceMSI GTX1060 GAMING X 6GB GDDR5 192Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
Intel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz 8MB Önbellek 14nm İşlemci
MSI Z170A TOMAHAWK Intel Z170A Soket 1151 DDR4 3600Mhz(O.C.)HDMI USB 3.1 Anakart
CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 Dual Kit Ram
COOLER MASTER HYPER T4 775/1155/1156/1366/2011&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
Evet fakat izlediğim/okuduğum her benchmarkta vulkan api dışında 1060 önde. Core clock farkları da baya var bilemedimTamam. GTX 1060 her oyuna rahatlıkla yeter. İsterseniz RX480 yapın ekran kartını, malum, DX12 ve Vulkan performansını ve bu tür API'lerin gelecekte daha sık kullanılacağı göz önüne alınırsa fena bir seçim olmaz bence. Ancak nihayetinde, karar sizin
.
Olabilir, ancak mesajımı tekrar okuyun, sadece Vulkan değil, DX12'de de bu böyle. Clock Speed o kadar mühim değil (bana göre), sonuçta iki kart arasındaki clock speed farklı olsa bile benzer performans gösteriyor. Onu geçtim, madem GTX 1060'ın clock speed daha fazla, neden DX12 ve Vulkan'da RX480'i yenemiyor? Bir düşünün derimEvet fakat izlediğim/okuduğum her benchmarkta vulkan api dışında 1060 önde. Core clock farkları da baya var bilemedim
Olabilir, ancak mesajımı tekrar okuyun, sadece Vulkan değil, DX12'de de bu böyle. Clock Speed o kadar mühim değil (bana göre), sonuçta iki kart arasındaki clock speed farklı olsa bile benzer performans gösteriyor. Onu geçtim, madem GTX 1060'ın clock speed daha fazla, neden DX12 ve Vulkan'da RX480'i yenemiyor? Bir düşünün derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.