FX 8320 sistemi yükseltme

Lazasker

Kilopat
Katılım
23 Haziran 2016
Mesajlar
158
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar.

Sizi doların 2 civarında olduğu zamanlardaki fiyatlara götürerek sistem yükseltme tavsiyelerinizi öğrenmek istedim. :)

Evet, eski bir sistem ve belki de yükseltmeye değmez. Yoksa değer mi? :) Siz olsaydınız bu sistemi yükseltir miydiniz? Yeni sistem alacak param yok.

RAM, işlemci veya ekran kartı tavsiyelerinizi alabilir miyim?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 37
Ahahahaha kader ortağım benim, ben de şu an yeni PC topluyorum aylardır biriktirdiğim parayla ekran kartı hariç topladım şu an 3080 veya 3070 alacağım stoklarını bekliyorum, bence bütçen yoksa hala gideri var kardeşim Cyberpunk'ı falan Low'da oynarsın rahat bendeki makineden biliyorum Metro Exodus vs tüm yeni çıkan oyunları rahat oynadım hala idare eder, ben yeni toplayıp bunu kardeşime devredeceğim hey gidi o zamanlar için sağlam pcydi 280X 8320 yerine 290X FX8350 alsaymışım o kurla bir tık daha iyi edermişim ahahahah.
 

Dosya Ekleri

  • pcc.png
    pcc.png
    28,6 KB · Görüntüleme: 30
Bende de böyle bir sistem var, kasa ve güç kaynağı (zaten bu yılın başında yenisini almıştım) hariç komple yenileyeceğim gibi görünüyor. Neye yükselteceksin bilmiyorum ama benim önce güç kaynağı, sonra hard disk ömrünü doldurdu. Sende de öyle olabilir dikkat etmek gerek. Yatırım yapacağın şey birkaç aya dökülebilir. Neredeyse 7 yıllık sistem. Ha hala RDR2 oynatıyor, yeni sistem toplamazsam Cyberpunk oynat oğlum desem oynatır 🙂 Yine de değmez hocam, hem riske hem de kur bu haldeyken o paraya.
 
Yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar.

En azından bir RAM atayım diyorum, olmaz mı? :D Bir tek Age Of Empires 3 oynuyorum, onun da yenisi çıktı minimum 8 GB istiyor. En azından bir tık da olsa rahatlar sanki. Aslında işlemciyi de değiştirmek istiyordum ama değmez diyorsunuz... Yine de işlemci önerinizi alabilir miyim?

Bendeki RAM CL9 ama CL11 çalışıyor ne hikmetse. CL11 2x4 GB ram alsam olur mu?
 
O frekansta RAM bulman çok zor bro ben de araştırmıştım ama antika olmuş artık bulunamıyor bulsan bile yeni RAM'lerden pahalı, ha yeni bir RAM alırsın düşük frekansta çalışır ama çok bir fark göreceğini sanmam zaten RAM'in 8 tekrar 8 almanın manası yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı