FX 8320 ve RX 570 Sistem Battlefield 5 Benchmark Test

Bir W3680 olmasa da iş görmüş. Benim W3680 4.40 GHz'de %25-40 arası gidip geliyor BF5'te yükü.

Aynı işlemciyi kullanıyorum ve yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. RX 570 ile birlikte oyun performansı beni tatmin edecek gibi gözüküyor yaptığın testlerde.

İşlemcimi 4.3GHz yaptım, stres testinde 10. dakikadan itibaren 68 dereceye sabitlendi sonra bir değişim olmadı.

Ancak GPU+RAM+CPU hepsi birlikte stres testi altındayken CPU 10. dakikadan itibaren 79 dereceye ulaştı ve sonra değişim olmadı.

Oyun oynarken bu hepsinin bu kadar yük altında olmayacağını varsayarsak sizce 4.5GHz veya daha yüksek bir hıza yükseltmeli miyim işlemciyi yoksa 4.3GHz RX 570 için yeterli olur mu?

Bu arada bu linkteki soğutucuyu kullanıyorum. Daha iyi bir soğutma performansı için yeni bir soğutucu almama gerek var mıdır?

Son düzenleme:
Arkadaşlar oyun pek oynamam, oynasam bile eski oyunlar olur. Bu sistemin FX8370 ya da FX9590+16GB RAM+RX570/580'li olanı beni amatör render, modelleme, oyun gibi işlerde 2 yıl idare eder mi? Sistemi ikinci el olarak 1900TL bütçeyle toplayacağım. Bu arada galiba FX8370 saf güç olarak R5 2400G gücündeymiş.

Arkadaşlar kanalım kapatılmıştı. Merak edenler veya ihtiyacı olanlar olabilir diye videoyu tekrar yükledim;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu arada sistemi değiştireli yaklaşık 8 ay oluyor. Değiştirme nedenim sistem çok elektrik tüketiyor.
İşlemci tek başına 300-350W tüketiyordu..
Ayrıca isteyen olursa Forza Horizon 4 videosu da mevcut.

Hocam derinlerden buldum seni benzer sistem bende de var. Sistemini sattığını biliyorum ama overclock yapmak istiyorum yardımcı olabilir misin ?

Hocam derinlerden buldum seni benzer sistem bende de var. Sistemini sattığını biliyorum ama overclock yapmak istiyorum yardımcı olabilir misin ?
İnternette O.C için çeşitli videolar var ben oralardan yardım almıştım. CPU hızını artırırken bir miktar voltaj vererek dengeyi buluyorsun. Deneyerek test ederek sıcaklığı ve stabiliteyi kontrol ederek devam ediyorsun. Sisteminin O.C için uygun olmalı ona dikkat et. PSU, soğutucun ve anakartın önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…