FX 8320 ve RX 570 Sistem Battlefield 5 Benchmark Test

Merhaba, bu tür bir sistemi olan veya satın almayı düşünen insanlara yardımcı olmak amacı ile bu videoyu çekiyorum bir de sizin yorumlarınızı görebilmek için.

Sistem özellikleri şu şekilde:
  • CPU - AMD FX X8 8320 4.8Ghz O.C
  • GPU - MSI ARMOR AMD RX 570 4 GB O.C Adranalin 19.1.1
  • CPU Cooler - Akasa Venom Voodoo
  • MB - ASUS 970 PRO GAMING/AURA AM3+ DDR3 2133MHz USB 3.1
  • RAM - GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 2133MHz CL10
  • PSU & CASE - Everst Rampage TITAN 750W 80+ Bronze
  • SSD - Samsung 970 EVO 250 GB
  • HDD - Seagate 1TB
  • Monitor - ASUS 24" VN247H 1ms Full HD Gaming Monitör
  • OS - Windows 10 Pro 1809

Benchmark testi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce bir sorunu var mı ve performansı nasıl?
Başka bir oyunun benchmark testini yapmalı mıyım? Aklımda Forza Horizon 4 var.
Ve sorularınız varsa bekliyorum..
İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim eski sistemimde 16 gb ram, 8 gb rx 480 ekran kartı, amd fx 8320 işlemci vardı. Battlefield 5'de özellikle Narvik Limanı ve Rotterdam'da, yoğun çatışmalarda fps 75-80 den 45-50'ye düşüyordu. Ramler anakartın desteklenen bellek listesinde yoktu ama frekans ve xmp profilleri destekleniyordu. Pubg, Bf1 ve Rainbow Six Siege oyunlarında da vardı bu tür sorunlar. Özellikle aksiyonu bol olan anlarda. Şu an intel core i5 9600k işlemci ve 16 gb ram(anakartın desteklediği modeller listesinde vardı) ile mevcut ekran kartı kendine geldi resmen. İşlemci yada ram darboğazım ortadan kalktı. Bf5'te Narvik haritasında 70 fps'in altına düşmüyorum. Diğer haritalarda da 80-90 fps arasında. Pubg ve Rainbow'da ise monitörüm 60 hz olduğu halde akıcı ve stabil fps sayesinde çok rahat oynuyorum ve gözlerimi daha az yoruyor haliyle.

AMD resmi sitesinde FX 8320 Max Temps 61.1°C olarak belirtilmiş, oyun içinde 70°C kadar çıkmışsınız herhangi bir sorun yaratırmı bu fark, max kaç derece oluyor işlemci, yada kaç dereceye kadar sorunsuz kullanılabilir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı