FX 8350 pini kırıldı

Halit57

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar daha önce de buna benzer bir konu açmıştım. İşlemci pinim 2 tanesi kırılmıştı. Tamir ettirmiştim. Eskisi gibiydi her şey. Bu arada sistemim ASUS M5A97 r2. 0 anakart FX 8350 8 GB çift modül RAM ve RX 480. Fark ettim ki 8 GB olan RAM'im 4 GB kullanılabilir yazıyor sistemim 64 Bit Windows 10. Biraz araştırdım ve işlemciden olabileceği yazıyor du bende işlemciyi söktüm ve pinlerden biri yoktu soket içindeydi çıkardım kayboldu. İşlemciyi taktım PC. Sorunsuz çalışıyor ancak RAM hala 4 GB görünüyor. Sistemde 8 GB RAM yazıyor ama kullanılabilir 3.90 yazıyor sanki 32 Bit işletim sistemi gibi. Şimdi sorum neden böyle işlemci bir pininin olmaması mı buna neden oluyor? Performansı düştü PC'nin FPS kaybım var 20 FPS fark etti diyebilirim. @RecepBaltaş'ıSevenİnsan

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar daha önce de buna benzer bir konu açmıştım. İşlemci pinim 2 tanesi kırılmıştı. Tamir ettirmiştim. Eskisi gibiydi her şey. Bu arada sistemim ASUS M5A97 r2. 0 anakart FX 8350 8 GB çift modül RAM ve RX 480. Fark ettim ki 8 GB olan RAM'im 4 GB kullanılabilir yazıyor sistemim 64 Bit Windows 10. Biraz araştırdım ve işlemciden olabileceği yazıyor du bende işlemciyi söktüm ve pinlerden biri yoktu soket içindeydi çıkardım kayboldu. İşlemciyi taktım PC. Sorunsuz çalışıyor ancak RAM hala 4 GB görünüyor. Sistemde 8 GB RAM yazıyor ama kullanılabilir 3.90 yazıyor sanki 32 Bit işletim sistemi gibi. Şimdi sorum neden böyle işlemci bir pininin olmaması mı buna neden oluyor? Performansı düştü PC'nin FPS kaybım var 20 FPS fark etti diyebilirim.
Çalıştığına dua edin.

Daha önce 2 tanesi kırılmıştı ve İstanbul Anadolu yakasında yaptırmıştım bana çok uzak. Eğer 1 tane pin olmadığı için Ram görülmüyorsa tekrar taptırıcam o yüzden öğrenmeye çalışıyorum. Boşu boşuna gitmemek için gerçekten çok uzak bana başka yapan yerde yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı