FX-8350 + R9 280X vs i5-4670K + GTX 770 Sistem

iceflame7

Hectopat
Daha fazla  
Eleştirilerinizi merak ediyorum.
Adsız2.png
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İki sistem de gayet güzel. Ama render almak için alacaksanız her zaman nVidia+INTEL öneririm. Ama sadece oyun oynayacağım diyorsanız AMD sistem gayet iyidir.

İki sistem de gayet güzel. Ama render almak için alacaksanız her zaman nVidia+INTEL öneririm. Ama sadece oyun oynayacağım diyorsanız AMD sistem gayet iyidir.
Bu sistemler oyunları ultrada açar mı peki ? Render düşünmüyorum.

Ne yönden daha iyi geldi acaba?

Intel sistem daha iyi. Yazıcıya ve işlemci soğutucuya gerek yok. Amacınız oyun ise işlemciden, anakarttan kısarak ekran kartını yükseltebilirsiniz.
Oyunları ultra da açar mı ? Baktığım her program işlemci soğutucu gerektiğini söylüyorlar. Isınma ve gürültü problemi olsun istemiyorum.

Kardeşim eğer bütçen yetiyorsa INTEL+nVidia al. Her konuda rahat edersin. Zaten GTX 770 günümüzdeki tüm oyunları ultra da çok rahat bir şekilde oynatır. Ama seçim senin ben sadece bir öneride bulundum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı