FX 8350 sistemde Sennheiser 3D Game 1 çalışmama sorunu

• Konuyu başlatan OFT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.239

OFT

Hectopat
Yer
Antalya, Turkey
Daha fazla  
PC 333D ile beraber gelen "3D GAME 1" usb ses kartı ile sorun yaşıyorum. Şöyle ki daha öncede aynısı olduğundan dedğişim yapıldı. Hiçbir PC'de acılmadıgı için dün yenisi geldi. Şirketin 2 pc sinde de denedim çalıştı. Şirketteki PC'ler Biri windows 7 home premium birisi xp pro. Çift çekirdek kötü PC'ler. Kendi bilgisayarımda çalışmıyor. Çözüm bulamıyorum dünden beridir.​

Kendi PC'me takınca Çalışıyor fakat Sürgülü düğmesinden acınca 3d game modu devreye girmiyor. Ne yaptıysam olmadı. Kendi bilgisayarımda sorun var ama bulamıyorum. Kulaklığı ilk aldığımda win 7 ultimate vardı calışıyordu. Sonradan ne olduysa çalışmaz oldu. Bir şey sanki çalışmasını engelliyor gibi. Bilgisayarımın özellikleri şöyle;

• Asus m5a99fx pro bios güncel
  • Amd fx 8350 4 ghz oc yok
  • Zalman LQ 315 Sıvı Soğutma
  • Asus gtx 680 directcu ii
  • Corsair 1600 mhz 4*4 dual ram
  • Corsair RM 1000 Gold Plus güç kaynağı
  • Corsair force 128 gb ssd
  • Wd 1.5 tb green 7200 prm hdd
  • Wd 4 tb red pro 7200 rpm hdd
  • Zalman Z11 plus
  • Windows 8.1 pro orj normal yukleme lisanslı
  • Norton internet security lisanslı

Tüm sistemim bundan ibaret
Yaptığım işlemler
* Bios Güncelledim
* İşletim sistemi değiştirdim bikaç kere win7 ultimate 8.1 pro
* Tüm driverlar güncel
* Usb değiştirdim farklı yerlere takarak
* Sitesinden driver yükledim tek tek deneyerek

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bütün sürümleri denedim. PC'deki bütün usb portlarınıda denedim. Şu anda 2.0 portunda takılı. İlk aldığımda çalışmştı. Sonra ne olduysa çalışmadı. Başka PC'de çalışıyor devreye giriyor, engelleyen bişey ya da eksik olan nokta var çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Bey evet onuda denemiştim. Olmamıştı. En son aynı anda anakart işlemci ve ekran kartım bozuldu. Sadece yeniden başlat demiştim. Sadece anakart im bozuk sanıp Msi 970 gaming anakart almıştım. Elimde kaldı. Amd sistemden iyice soğudum. İntel üst düzeyde sistem toplayacağım. Diğer parçaları mi satıp. Kafamda birkaç soru var yardımcı olursan çok memnun olurum
  • 1.
Intel 5820k işlemci için
Asus x99 deluxe anakart
EVGA X99 Classified Intel X99 Soket 2011
Msi x99 gaming 9 ack

Hangisi tercih etmeliyim evga ile asus arasında gidip geliyorum.

• 2.
Zalman lq 315 su soğutmam yeterli olurmu memnunum ama sizden destek almak istiyorum
  • 3.
Corsair 16GB (4x4GB) vengeance DDR4 2400 HHZ CL14 Ouad Kit Ram

GSKILL 16GB (4x4GB) Ripjaws4 Siyah DDR4 2400MHz CL15 1.2V Ouad Kit Ram

Kingston 16GB (4x4GB) HyperX Predator DDR4 2400MHz CL12 1.35V XMP Ram

Kingston performanslı gibi ama kaliteden dolayı Corsair ve g skill arasında gidiyorum.

Kafama takılan konularda yardımcı olursan çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı