Yaklaşık aynı performanslar intel oyun konusunda daha iyidir. Ama biraz pahalı 9400f modeli 2600 den oyun konusunda biraz daha iyidir yaklaşık aynı fiyat. Oyun konusunda işlemci den yana hiç sıkıntım olmasın dersen 9600k ya bakmalısın o da 2000 TL civarı + soğutucu da alman lazım o baya pahalıya gelir daha uygun fiyatlı olduğundan ve idare edebilecek çok fazla sıkıntı yaratmayacak daha düşük bütçeli diye tavsiye ettim. Bu arada o nasıl bir oyun ya işlemci, ekran kartı sömürücü ciddi optimizasyon sorunu var o oyunun ahım şahım bir grafiği işlemi yok ama resmen içiyor. Ekran kartı darbogazina gelince de 2070 çok para ya aradaki farkı işlemciye yatır daha iyi hem ekran kartı darbogazina grafik ayarlarını biraz düşürerek çözebilirsin, işlemci de öyle bir şansın olmuyor malesef.
Sökmene gerek yok ya kasayi açınca kenardan bakınca görünür soğutucunun boşluk bosluk olan kısmı var ya o tam dik mi aşağıya iniyor yoksa hafif eğimli mi iniyor diye soruyorum. Örnek olarak attım ekte bizimki böyle değil benzer. Bunun gibi dik mi aşağı doğru yoksa eğimli mi?
burda da ekran kartı karşılaştırmalar var bi bak istersen
Bi de yakında amd nin 3000 serisi yeni işlemcileri çıkacak onlar da beklenebilir ama fiyatı 2600 den daha pahalı olur

belki fiyat konusunda 9600k civarlarında olabilirse 9600k ya alternatif olabilir performansıni görmek lazım.