Fx 8350 ve GTX 970 sistem montajı

emregunhan

Hectopat
Daha fazla  
AMD FX8 8350 - MSI 970 Gaming - MSI GTX 970

• Kingston HX316C9SR/8 HyperX Savage Red 8GB
  • Seagate Barracuda 1TB HDD
  • Asus 23” VS238H-P
    Aerocool Strike-X Xtreme 750W Devil Red 2xUSB 3.0, 3xFan Mid-Tower Kasa
Ses kartı falan neler alınıcak bilmiyorum bu malzemeleri alsam siz kurabilir misiniz? Ücreti mukabilinde kurabilirseniz çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu malzemeleri vatandan aldığım zaman daha pahalıya geliyor ben nakit olarak alcağım piyasanın biraz daha altında alacağım, bir de vatanda toplattıranların bazıları tecrübesiz elemana gelmişler pek memnun değiller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nova Bilgisayar veya Vatan Bilgisayardan alabilirsiniz. Nova Bilgisayari ayaginiza kadar getirir.
Vatandan topluyacaksaniz şubesine gitmelisin.

Eğer bileşenleri Vatandan almazsan orada toplıyacaklarını sanmıyorum anaca yakınlarda veya da tanıdığın bir bilgisayarcıyla konuş halledersiniz.

Lütfen yazım kurallarına uyun.

Pahalıya gelir tabii Dolar uçtu. Doların düşmesini ve Vatandan alıcaksanız hafta sonunu bekleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlar gibi bir sürü montaj rehberlerinden yararlanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı