FX-8350 ve MSI R9 290X LoL FPS sorunu

freerunning321

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemle LoL'de FPS 80'lere bile düşüyor. Takım savaşında LoL'ün işlemciye yönelik bir oyun olduğunu söylediler ve hatta bir arkadaş daha vardı onunda 50'yi bile görmüş. Bu işlemciyle tek kişilik oyun kurup en köşeye getirip zoomlayınca 750 FPS bile gördüm ancak kısa bir süre sonra bu değer 600'leri buluyor. Bu kadar değişim normal gelmedi bana. Darboğaz olayları falan mi var?
Eğer işlemcimle anakartımı ve hatta ekran kartını değiştirmek zorundaysam LoL'de son ayarlarda 2 FPS düşürüp kalite yükseltici ayarlar açıkken 150-200 FPS'den 1 gram bile düşmeyecek sistem önerir misiniz?

Bu işlemci 8 çekirdek ve League of Legends tek çekirdek mi kullanıyor o yüzden mi 80 FPS'yi bile görüyorum? MSI R9 290x gibi canavar bir ekran kartıyla bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ekran kartlarıyla alakalı değil. Oyunda çoklu işlemci desteğinin olmamasında. Sadece tek çekirdek kullandığını biliyorum ben.

Bak bu tür oyunlar genelde bir veya 2 çekirdeğe yoğunlaşır. Bu durumda fx serisinin dezavantajı ortaya çıkıyor. ŞÖyleki fx 9590 modelinin bile tek çekirdek performansı i3 3xxx serisinin gerisinde. Buda şu demek oluyor. Tek çekirdek performansının önemli olduğu oyunlarda fx serisi çuvallıyor. Birde şöyle bir durum var. Oyun güncel sürüm mü yada sürücüler güncel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…