freerunning321
Hectopat
Daha fazla
Bu sistemle LoL'de FPS 80'lere bile düşüyor. Takım savaşında LoL'ün işlemciye yönelik bir oyun olduğunu söylediler ve hatta bir arkadaş daha vardı onunda 50'yi bile görmüş. Bu işlemciyle tek kişilik oyun kurup en köşeye getirip zoomlayınca 750 FPS bile gördüm ancak kısa bir süre sonra bu değer 600'leri buluyor. Bu kadar değişim normal gelmedi bana. Darboğaz olayları falan mi var?
Eğer işlemcimle anakartımı ve hatta ekran kartını değiştirmek zorundaysam LoL'de son ayarlarda 2 FPS düşürüp kalite yükseltici ayarlar açıkken 150-200 FPS'den 1 gram bile düşmeyecek sistem önerir misiniz?
Bu işlemci 8 çekirdek ve League of Legends tek çekirdek mi kullanıyor o yüzden mi 80 FPS'yi bile görüyorum? MSI R9 290x gibi canavar bir ekran kartıyla bile.
Eğer işlemcimle anakartımı ve hatta ekran kartını değiştirmek zorundaysam LoL'de son ayarlarda 2 FPS düşürüp kalite yükseltici ayarlar açıkken 150-200 FPS'den 1 gram bile düşmeyecek sistem önerir misiniz?
Bu işlemci 8 çekirdek ve League of Legends tek çekirdek mi kullanıyor o yüzden mi 80 FPS'yi bile görüyorum? MSI R9 290x gibi canavar bir ekran kartıyla bile.
Son düzenleyen: Moderatör: