FX 8350 ve R7 265X Sistem Yükseltme

Adım Fatih

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
E-Ticaret
Arkadaşlar merhaba.

AMD FX8350 eight-Core işlemci, ASUS M5A97 Evo r2.0 anakart ve Sapphire R7 265X 2 GB 256Bit ekran kartım var.

Bu sistemi ekran kartıyla yükseltmek istiyorum. Gigabyte 1660 Super OC almayı düşünüyorum, sizin tavsiyeniz var mı? Herhangi bir sistemsel sorun yaratır mı?
Maksimum bütçem bu ekran kartı bu arada, yani 2.000 TL maksimum.
Ayrıca ufak bir soru daha ekleyeyim. Bu Gigabyte 1660 Super OC modelinin bir de Gaming modeli var 3 fanlısı, arasında gördüğüm kadarıyla fan dışında bir fark yok, yani ben böyle biliyorum. Sizin harici bir bilginiz varsa söylerseniz sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba.

AMD FX8350 eight-Core işlemci, ASUS M5A97 Evo r2.0 anakart ve Sapphire R7 265X 2 GB 256Bit ekran kartım var.

Bu sistemi ekran kartıyla yükseltmek istiyorum. Gigabyte 1660 Super OC almayı düşünüyorum, sizin tavsiyeniz var mı? Herhangi bir sistemsel sorun yaratır mı?
Ayrıca ufak bir soru daha ekleyeyim. Bu Gigabyte 1660 Super OC modelinin bir de Gaming modeli var 3 fanlısı, arasında gördüğüm kadarıyla fan dışında bir fark yok, yani ben böyle biliyorum. Sizin harici bir bilginiz varsa söylerseniz sevinirim. Teşekkürler.
Darboğaz yapar

Arkadaşlar merhaba.

Bu sistemi ekran kartıyla yükseltmek istiyorum. Gigabyte 1660 Super OC almayı düşünüyorum, sizin tavsiyeniz var mı? Herhangi bir sistemsel sorun yaRATır mı?

Merhaba, bende işlemci FX 8320 var ekran kartım RX 570 4 GB yeni oyunlarda işlemci kıl payı besleyebiliyor tabii en az Ryzen 5 1600 AF olsa tadından yenmez daha güzel performans alırım aynı şekilde 1660 Super OC kartını da kıl payı besleyecek veya %20 %30 bir kaybın olacaktır

Arkadaşlar merhaba.

1660 Super OC modeline biraz darboğaz yapacaktır o işlemci AMD'nin R3 1200-2200 serisine denk geliyor.

Topluca bir cevap veriyim istedim tek tek olması yerine, pekala bu darboğaz olayına çok hakim olmasam da şu an ki ekran kartımın performanslarının ne kadar üstüne çıkabilirim, 3 5 ay idare etse sonrada bir işlemci yükseltmesi yapabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı