FX-8350 ve R9 290 Tri-X sistem toplandı!

Ben teşekkür ederim. En kısa sürede aldığınız sistemin resimlerini ve incelemesini bekliyoruz, özellikle kasanın.

Tabi buyrun: CORSAIR CC-9011011-WW-750CX kasa - inventus
Suan vatan bilgisayardayim. Xigmatek pek bekledigim gibi gelmedi gozume. Burdaki arkadaslar gigabyte sumo y kasayi onerdiler 700w 80+bronze bu kasa nasildir, fikri olan var mi acaba?
VATAN COMPUTER - GIGABYTE - SUMO Y 700W MidT ATX S

- - - Güncellendi - - -

Sadece ekran karti 750w guc istiyormus simdi baktim kutusunda yaziyor. 700wlik 750wlik kasalar benim isimi gormicek gibi.

- - - Güncellendi - - -

Şuan vatan bilgisayardayım ve telefondan yazdığım için az önce türkçe kurallarına dikkat edememiştim. Bu yüzden herkesten özür diliyorum.

Kutuda yazanlar önerilendir, siz o kasayı ve parçaları çekinmeden alabilirsiniz. 750Watt nerdeyse ikinci ekran kartını takmaya bile yeter.

Vatan çalışanları söylüyorsa bu bilgileri selamlarımı iletin.

Kasa: VATAN COMPUTER - XIGMATEK - TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX PENCEREL

Anakart: VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart - Anakart

İşlemci: https://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=63160

Ekran Kartı: VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kart

RAM:
VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - Ram

Soğutucu: VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1

SSD: VATAN COMPUTER - CORSAIR - 120GB LS Serisi SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 535MB Yazma) - Solid State Disk

Sabit Disk: VATAN COMPUTER - SEAGATE - 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - Dahili Harddisk

Kasa Fanı: VATAN COMPUTER - XIGMATEK - CLF SER

DVD: Eski bilgisayarımın üzerindekini kullanmayı tercih ettim

Konuyu dün açmıştım, bugün vatan bilgisayardan sizinde tavsiyelerinize uyarak sistemimi satın aldım. Yukarda verdiğim linkteki bütün parçaları aldım artık sadece toplaması kaldı. Parçaların ödemesini yaparken fotoğrafını çektim. Kurulumunu vatan bilgisayarda yapıcaklar. Kasamı aldıktan sonra yeni fotoğraflarıda hemen yüklerim. Herkese tekrar teşekkür ederim.

b5e55328_orginal.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı