FX 9590 ve R9 390x Sistem

Başetmek derken tek amaç oyun ve internet hatta renderede müsait olduğu sürece sorun yok. Rog G751 in yanına birde msi canavarı iyi olur dedim. Benim yaşıtlarım amd ye ayrı bir sevgi ve ilgi besler ama tabi amaç kıyas değil En üst amd konfigürasyonunu yapmaktı... Uyarı için sağol
İ7'den FX 9590'e geçmek hayal kırıklığıyla sonuçlanır. İ7 işlemcilere AMD tarafında baş edecek işlemci yok maalesef.

Hocam hayırlı uğurlu olsun da i7 işlemciden artık ölü bir soket olan AM3+ işlemciye geçmek çok mantıksız olmuş. FX 4 yıllık platform öldü artık. Ayrıca güç tüketimi ve soğutmasıyla uğraşacaksınız, performansı da iyi değil o işlemcinin pek. Bende FX 8370E kullanmıştım 1 yıl kadar ama nefret etmiştim. Tek çekirdek performansı vasat.

E serisi belli değerlerin üzerine zaten çıkamaz. Ancak bu seri iyi iş görüyor. Tşk...

E serisi belli değerlerin üzerine zaten çıkamaz. Ancak bu seri iyi iş görüyor. Tşk...
FX 8120 kullanan bir moderatör var sitede oda nefret ediyor. FX işlemcilerin tek çekirdek performansı, ısısı ve güç tüketimi iyi olsa geçerdi Intel'i. Ben 4460 kullanıyorum son derece memnunum. 9590 bence en gereksiz işlemci çünkü 220W tüketiyor, ısınıyor ve iyi performans veremiyor fazla. Neyse almışsınız bir kere yapacak birşey yok.

Bak oda kuvvetli değil fx lerde 6350 ,8350 , 9590 hariç diğerleri yaramaz inan bana dediğim gibi eski sevgiliyle buluşmak gibi oldu Amd ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…