FX 9590 ve R9 390x Sistem

İşlemcinin TDP değeri 220 watt ve 32nm, i7'den ucuz olabilir ama, eve gelicek elektrik faturasınıda göz önünde bulundurmalısınız bence
Amd'den Intel'e geçmek, attan eşşeğe binmek gibi birşey olmuş bu arada

İşlemcinin TDP değeri 220 watt, i7'den ucuz olabilir ama, eve gelicek elektrik faturasınıda göz önünde bulundurmalısınız.
Bu 220 watt değerine hiç çıkmadan 14o larda gidiyor. Yani o en üst seviye ama oraya çıkmıyor 5.0 ghz üzerine çıkmadıkça. Ben kontrolünü yaptım ama en şikayetçi olduğum tarafı her amd yi aynı güç degerinde görülmesi. Amd cpu ve gpu beraber kullanıldığında bir çok oyunda yüzde 8-10 fps artışı var . Amd de bunu vurguluyor. Şimdilik herşey güzel bakalım artık. Tşk...

Hayırlı olsun. Kasanı çok beğendim.

Bu sistemde Adobe Photoshop veya bu video renderları çok uzun sürüyor mu? İşlemci performansı nasıl sence?

Çok güzel hayırlı olsun kardeşim. Bol Fps li oyunlar dilerim

Kardeş çok beğendim sistemini. Şu intelden Amd' ye geçmek attan eşşeğe binmek gibi bir şey muhabbeti sıktı. Amd hakkında yapılan yorumların çoğunun subjektif olduğunu düşünüyorum. R9 390x performansını merak ediyorum bu arada. Tekrardan hayırlı olsun kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…