FX 9590 ve R9 390x Sistem

Ben bilgisayar işine amd ve athlon ile başladım. O yıllarda 1 numara idi. 16 - 18 sene önce arada çok farklı konfigürasyonlar kullandım. Halihazırda rog 751 im var ve bu bilgisayarın toplanmasındaki amacı ancak benim yaşımdaki nesil anlar yani bunun güçle yada teknoloji ile pek alakası yok...

Şuan piyasada bulunan işlemcilerde Intel yerine AMD tercih etmenin hiçbir mantığı olamaz. Intel her konuda üstün. Eski Athlon serilerine olan sevginizden 9590 almanız hata yaptığınız gerçeğini değiştirmiyor. Yinede bilgisayar sizindir, bize hayırlı olsun demek düşer. İyi günlerde kullanın.

Haklısın belki iskenderunlu hemşerim. Ama dediğim gibi tercih böyle vede son derece memnunum. Renderle uğraşmıyorum ( havuç rendelemek hariç .oyunlarda akıcı ve mükemmel 220 tdp değerine asla yetişmiyor 160 ın üzerine daa çıkmadı. Sıcaklık yükte 55 boşta 25 yani siz yeni nesile söyleyeceğim siz çok yaşayın gençler ben sizin zamanınızda nanometre ile sıcaklıkla değil oyun oynayabilirmiyim derdim zaman nanometremizi genişletti...

Son düzenleme:
İskenderun'lu hemşerim derken?

İntelin AMD'den daha iyi olduğu aşikar. Fakat şu TDP değerleriyle vs karşılaştırma yapmayın boşa. Benim işlemcim İ7 5820k TDP değeri 140. Fakat 4.8 OC edip teste soktuğum zaman çektiği güç 220 watt. Bu işlemci 22NM hani düşük güç tüketimi? Yeni nesil İntel extreme işlemciler çıkacak onların da TDP değeri 140 watt ve bu işlemci 14NM ee hani düşük güç tüketimi?

Bende bilgisayar hayatıma AMD ile başladım. Yeri her zaman başkadır. DDR4 istediğim için İntel topladım. X99 chipset olmasaydı şuan AMD kullanıyor olacaktım. Arkadaşın (veya abim yaşını bilmiyorum) burada ki amacı biraz nostalji, o da farkında İ7 nin daha iyi olduğunun. Defalarca yazmış İ7 li bilgisayarım var şuan param da var AMD de yanı başımda olsun. Burada söylenecek çok birşey düşmez kimseye.

Şimdi sen avukatımısın diyenlere söyleyeceğim şey, kimse burada anlatılmak isteneni anlamamış. Herkes AMD kötü şöyle böyle vs saydırmış.

Hayırlıs olsun güle güle kullanın. Oyun testlerini, kasa içi görüntülerini bekliyorum merakla.

Bu güzel anlatımın ve gerçekten anlatmak istediklerimi anlattığın için çok teşekkür ederim . Yarından itibaren yeni görüntüler gelecek test sonuçları ile beraber. Teşekkürler tekrar.

Resimleri yükledim

Kasa her seferinde daha hoş gözüküyor maşallah.
Sorması ayıp kasayı nereden aldınız. ?

Kasa her seferinde daha hoş gözüküyor maşallah.
Sorması ayıp kasayı nereden aldınız. ?
Ben danimarkada yaşıyorum türkiyede bulunmayabilir.1500 kr yani yaklaşık 750 tl civarı. Ebay dan In Win 805c diye arat bak.

Sadece Türkiye değil dünyada da pek bulunmuyor.

Kasa içinin fotosunu istemiştin buyur kardeş iskenderunluyum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…