FX 9950 Isısının sürekli artıp azalması

SARISIYAH

Decapat
Arkadaslar cmd'ye bilmediğim bir şifre kırma kodu yazdiktan sonra CPU kafayı yedi. Sıvı sogutma kulllaniyorum. Bu zamana kadar normal sartlarda 20-25 dereceyi goruyordum. Şu an ise durduk yere 85 derecelere cikip PC kendini kapatiyor. Format attirdim sorun geçmedi. Donanimda bir problem oldugunu dusunmuyorum. Virusten supeleniyorum cunku formati sadece SSD yani C klasorune attirdim. FX 9950 işlemci var AMD'nin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki tane sorunun var tek bir sorunmuş gibi karmaşık anlatıyorsun. Birinci problemin sebepsiz yere işlemcinin pik yapması ki gerçekten öyleyse, kod yazdım diyorsun şifre kırmaya çalışıyorum diyorsun(öyle anladım) yani işlem gücü gerektiren bir iş yapıyorsunn bu normal. İkinci problemin işlemcinin soğutulamaması, virüs işlemciyi %100 kullansa diyelim senin işlemcin iyi soğutulamadığı için 85 dereceye çıkıyor, virüsün işlemcinin yapabileceğinden fazla bir yüklenme gerçekleştiremez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı