FX X8 8350 Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güvenmen için tanığın olması lazım ya yoksa zor. Kablo saklamayı filanda söyleseydin. Bu arada eğer parça bırakma şansın varsa Ram'ler den 8 GB'ını bırak ve 1866 MHZ Ram al. Artan para ilede GTX 770 al veya ekran kartı yeterli diyorsan HDD için kullanabilirsin.

Güvenmen için tanığın olması lazım ya yoksa zor. Kablo saklamayı filanda söyleseydin. Bu arada eğer parça bırakma şansın varsa Ram'ler den 8 GB'ını bırak ve 1866 MHZ Ram al. Artan para ilede GTX 770 al veya ekran kartı yeterli diyorsan HDD için kullanabilirsin.

Öyle bir şansı varsa hiç toplatmadan yeni sistem dizmesi gerek.

Satın alamadan önce açmaz olur muyum. Adam bana ofis için 4000 liraya toplanan pc nini linkini atmış 2 cevap gelmiş ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüketici hakları var. Parçalar montaj yapılmadı. Mutlaka değiştirme şansınız var. Herkes daha uzun süre sisteminizi kullanabilmeniz için yardım etmek istiyor. Ancak sizin icinize sindiyse, memnun olurum diyorsanız bizlere sadece hayırlı olsun demek düşer.

Şöyle bir durum daha var PC'i Vatan'dan başka bir yerden toplayıp almam zor. Bizimkiler hepsi bir yerden olsun diye istedi, hem sizin söylediğiniz parçaları benimkiyle değiştirince 4000 TL'i yine aşıyor onu anlamıyorum.

Anlamıyor musun, yine Vatan'dan olacak. 8Gb ram, SSD olmayacak, FX 6300 ve GTX770/780!
Ayrıca anakart M5A97 R2.0. İşletim sistemi de almazsın, daha da süper olur!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı