FX X8 8350 Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de şöyle bir şey daha var. Yarın vatanı arayıp parçaları iptal ettirsem bile %25 indirimden kalmış olacak ve tekrar almak istesem bana 5.000 fiyat çıkacak öyle de bir durum vatanda sizin söylediğiniz parçalarda yoksa ne yapıcam o da var bugün çok kalabalıktı Kaşam pazarı misali ellerinde parça bile kalmamış öyle söyleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4000 TL'yi aşmıyacak şekilde toplanır VATAN'dan ama yarın indirim biter o ayrı ve fiyatlar yükselir. Hocam sana hayırlı olsun. O kasa'yı ömür boyu kullanabilirsin. 16 GB Ram'in de gideri çok sorun olmaz. Ekran kartı'nı da 2-3 yıl sonra değişirsin olur biter. Hayırlı olsun. :)

10 FPS mi oynar? Emin misin?

Kardeşim kusura bakma ama 1000 TL GTX770'e vermemişsin ama 4000 TL GTX760'a vermişin olaya öyle bak. Oyun için ise en önemlisi ekran kartı. Yine de hayırlı olsun.

10 FPS mi oynar? Emin misin?
Evet ortalama olarak 10 FPS oynar 30 FPS oynıyacak hali yok. 10 FPS'yi geçtiğini gördüm ama GTX 760'ta güçlü bir kart. GTX 770 2-3 yıl ULTRADA açarken GTX 760 orta ayarlarda açar ve Ultra takıntın yoksa sorun olmaz.

Benim demek istediğim, o bütçe ile R9 290 alınırdı. Arada 10 FPS'den çok daha fazlası var.

Şöyle bi durumda var yorumlarınız için teşekkürler. İyiliğimi istediğinizden gram şüphe yok içimde, ama işlemci ve ssd den ödün vermek istemedim. Öyle bir durum oldu bu zamanda hdd ile kurulan sistemlere gamer sistem gözüyle bakmıyorum. Recep Baltaş'ın da deyimiyle böyle işlemci ram ve ssd parasal sıktığı için ekran kartı olmadı yorumlarını aldım sizden. Ben şu anlık memnunum aldıklarımdan ama dediğiniz gibi 2-3 sene sonrada değiştirilebilecek şeyler bunlar eksikler giderilebilir en kısa sürede yeniden düzenlemeye çalışıcam. Hayırlı akşamlar dilerim hepinize. Ülkemde bilgili ve yardımcı olan insanları görmem güzel. Çok daha iyileri de sizin olur inşallah :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı