FX X8 8350 Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vatan bilgisayar kurulum yaparken yanlarında bulunmanız iyi olur. Bazen önemli olan ( Termal macun, cpu fan kablosu vb... ) unutabiliyorlar.

Ürünleri değiştirme şansın yok mu? Varsa süper sistem toplarız.

Vatan bilgisayar kurulum yaparken yanlarında bulunmanız iyi olur. Bazen önemli olan ( Termal macun, cpu fan kablosu vb... ) unutabiliyorlar.
Mesela bende yaptıkları gibi. Unutmuşlar termal macun sürmeyi, topladı etti kutuya koyucaz bir baktım yine sökmeye başladı. :)

Aldığıma sevinmişken güzel yorumlarınıza üzülmedim diyemem açıkçası vatandan aldım ve kurulumda yanlarında bulunma şansım yok zaten kontrol ettiricem ordan toplattığım 2.sistem sırf dışarda toplatmıyim diye vatana güvendim ve bir iki parçayı zorunluluktan aldım diyebilirim çok haklısınız.

Ya sonuç olarak bir hdd bir soğutucu ve ileriye dönük belki ssd değiştirelebilir. Üstünede W8 kurulmalı diyosunuz benim anladığım öyle. İade etmem gerçekten zor sistemi ordan burdan 3000 liraya bile toplasam vatan güvencesinden fazladan verdiğimi söyleyebilirim. Artık yedik bir kere kazığı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzgünüm, olmamış. Bu konuları satın almadan önce açın. Sonra açmanın hiç bir faydası yok. GTX 780'li, R9 290'lı, hatta R9 290X'li sistemin bütçesiyle GTX 760 almışsınız. Bir hevesle konuya girmiştim 4000 lira iyi bütçe döktürürüm diye ama kısmet değilmiş.

Ya bu iş öyle olmaz. Hemen pes etme. Git sor, değiştirebilir miyim diye, 1000 kat güzelini toplarız.

Gigabyte mars mı neydi onu önerdi 700 PSU'lu ama oda mahalle arası internet cafecilerin kullandığı dizaynı olduğu için tercih etmedim PSU'yu dışarıdan aldığım için oradan etkilendim zaten bu sistemin üzerine 4000 liraya toplasak en çok ekran kartı daha iyi ve belki işlemciyi soğutmayı zorlardık diye düşünüyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı